19. jan 2010 10:23
no včeraj sem grešila in pojedla polovico čokolade boueno od sineka danes pa je škrob - najhujši dan, ker ne vem kaj bi jedla v službi, jutri pa bo že bolje priv priv
19. jan 2010 10:23
no včeraj sem grešila in pojedla polovico čokolade boueno od sineka danes pa je škrob - najhujši dan, ker ne vem kaj bi jedla v službi, jutri pa bo že bolje priv priv
20. jan 2010 7:25
kje ste hujšarice? ali ni časa ali ni veselja pišite kako kaj uspevate oz. premagujete krizo danes pri meni oh tako, za kosilo zelenjavna pica, za večerjo pa še malo premisleka, tako a res izkoristim sladko .... hahahaha priv priv
20. jan 2010 7:29
moj sadni dan je mimo z manjšimi spodrsljaji - pas na hlačih sem morala še za eno luknjo zategnit danes pa moj najljubši dan pa noče nihče z mano po kosilo meni pa tako diši kotlet z žar oblogo sotrpinke tudi brez telovadbe se nekam pride ampak seveda počasneje ..... upam samo da bo to za mene veljalo da se po končani dieti ne bom nazaj zredila gercar
20. jan 2010 8:02
Tudi moj sadni dan je mimo, sem bila pa včeraj kar lačna, sem komaj čakala da mine,...pa čeprav sem v celem dnevu pojedla jabolko, 2 pomaranči, 2 banani, suho sadje in pol študentske hrane. Gercar tudi jaz imam najraje mesni dan,...danes imam hrenovke in solato! Sedaj pa sem tudi jaz začela že opažat spremembe, predvesem v predelu trebuha in stegen. 1katka1
20. jan 2010 9:37
Tudi moj sadni dan je uspešno minil,ampak sem danes čisto brez energije.Komaj čakam kosilo-pečen piščančji file. gardelin
20. jan 2010 10:33
Jaz pa sem zajeb.....na celi fronti grešim, grešim danes imam r.d. spet grešim Ni več dneva da ne grešim samo prvih 5 dni sem se lepo držala pol pa ........ kako se naj spravim v reddddddddddddddd????????? NAJA74
20. jan 2010 12:39
Naja74 najprej ti želim vse najboljše in lepo praznovanje! Kar pa se tiče diete, se jo ponovno loti ko bo konec raznih zabavic, kofetkov ipd, ki so namenjeni rojstnemu dnevu! Ponovno se stehtaj naredi načrt in začni! Poskusi vztrajati kolikor se le da! Jaz sem presenečena sama nad sabo, grešila sem samo enkrat! Grrr! Upam da bom vzdržala tudi do konca! Se pa tudi pri meni bližajo dnevi, ko imamo vsi povrsti v familiji rojstne dneve, prvi se začne že čez 14dni, potem pa do sredine marca vsak en teden! huh težko bo! 1katka1
20. jan 2010 14:11
Naja, vse najboljše!!!!! Diete se ne držim ravno strogo.... Opažam pa, da me je vseeno malo manj.. Yesss! Praznovanj tudi v naši družini ne manjka. Jejmo po pameti in ne pretiravajmo z raznimi dobrotami.. Včasih je to lažje reči kot storiti.... Vztrajajmo, da bomo še lepše! aloe
20. jan 2010 16:35
Naja, vse naj naj, pa veliko volje. Danes je moj 8, sadni dan. Tehtala se bom jutri. Glede praznovanj: jaz grem od hrane stran, če je le možno. Do sedaj (2krat) je šlo. barbay
20. jan 2010 16:44
Ja Priv še smo tukaj,oziroma ponovno sem jaz. Za mano je kar naporen teden ampak najhujši bo naslednji potem pa do jeseni skoraj mir.Kaj hočemo ,če se pa tako pozno odločamo,da bi imeli še kakšno izobrazbo.Ampak z malo truda bo šlo. Sicer pa dieta še kar poteka lepo počasi .Tehtala se razen zadnjič nisem nič. Malo grešim,ampak mal je treba.Sicer pa zjutraj na tešče sedaj po novem spijem še skodelico tako opevane zelene kave,mogoč pa kaj pripomore kriznanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Dušeno rdeče zelje