Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

18. maj 2009 9:58

Ker sem v tujini, pri sebi nimam knjige o ločevalni dijeti. Po njej sem že hujšala, vendar sem nekatere detajle o prehranjevanju pozabila. Za zajtrk vem točno kaj lahko jem. Danes bo moj prvi dan. Je za kosilo pravilno, če pojem meso in solato. Za večerjo pa 1/2 enake porcije, kot za kosilo. Rada bi izgubila do 10 kg. Hvala za odgovor, Migla

Migla  

18. maj 2009 12:16

Hvala, že našla. Migla

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. maj 2009 13:59

Marjetka Kaj ti si štartala zraven???? Izgleda da bo najbolje da štartam tudi jaz in neham po svoje "improvizirat". Še razmišljam, še razmišlajm,........... Do zdaj je v trebuščku še vse v skladu z dieto, tako da bi lahko šla v nov krog z vami,..., kaj bi bilo za kosilo,....hmmmm..... Premišljujem, javim odločitev kasneje!!! Potrebujem še malo spodbude, grem obujet spomine ob starih fotografijah, mogoče me končno postavijo na realna tla,....... Joj kako težko je začeti,... Pismo, pa vem da bo potem kar šlo, samo začetek je najtežji in ni vsak ponedeljek tisti ta pravi,... Navsezadnje kaj je narobe z torkom,... Pa vendar ne odlašaj na jutri, kar lahko storiš danes, me je opominjala že mama včasih. .... ... ... Se tipkamo kasneje.

branka171

sporočila: 218

18. maj 2009 18:41

No no rožica, kar veselo začni in nič ne razmišljaj. Me pa zelo čudi, da greš Marjetka cvetka spet v igro (po tistem pismu !? branka171

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. maj 2009 23:57

Hojla! Ja,jaz štartam zraven,vendar ne čisto tako,kot ve.Sicer bom ločevala,ampak zajtrki ne bodo vedno sadni,samo občasno. Sicer sem že štirinajst dni malce preizkušala teren in iskala najbolše kombinacije in izgubila celo en kilogram. Ker pa se je vas kar nekaj odločilo,da danes začne,sem tudi jaz bolj resno prijela za dieto in se vam pridružila,ker resnično moram izgubiti nekaj kilogramov. Nabavila sem si polnozrnato moko,da si bom sama spekla kruh,ki bo postal moj zajtrk,ker zaradi prejšnjih težav z želodcem pač ne upam preveč tvegati.Mogoče bom zaradi tega izgubila manj kilogramov,ampak zdravje je vseeno na prvem mestu. Predvsem se mi gre zato,da tukaj dobim malo vzpodbude,pa da vas malo izzivam,pa še katero skregam,če bo treba. Rožica,torek še nikoli ni bil tisti pravi,zmeraj je pravi ponedeljek,zato kar pogumno!Pa ne čakat na naslednjega,ker lahko ima zamudo in potem se zgodi da prepozno ali pa nikoli ne prideš na cilj. Mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Migla  

19. maj 2009 9:31

Drugi dan, vsaj začetek je tu. Odločila sem se zato, ker so mi obleke tesne, pretesne. Za kosilo bo rižota z zelenjavo in zelena solata. Imejte se lepo Migla

rdeča  

član od: 2.9.2006

sporočila: 32

19. maj 2009 11:10

Pozdravljene sotrpinke! Sem nova na forumu in z dieto sem pričela v ponedeljek 11.5. Včeraj sem preživela drugi sadni dan, ki ga zares ne maram. Zelo težko je, ko moram za otroka (1,5 let) kuhati, poizkusiti, če je dovolj slano, ne prevroče ... in nato hrano izpljuniti , ker pripravljena hrana ne spada v ustrezen dan. Želim shujšati 11 kg, ker mi jih je po porodu kar precej ostalo, oz. imam podobno zgodbo kot Encijan, saj sem med dojenjem izgubila kar precej kg, ker sem tudi jaz mogla biti na dieti zaradi otrokove alergije na KM, jajca in svinjino. Po končanem dojenju sem se pa začela prenažirati in rezultat je tu. Šlauf pri šlaufu Danes je moj 9 dan in sem izgubila 3,5 kg. Upam, da bo šlo v takem tempu dalje . Danes beljakovinski dan ... mesek, špinača in solata za kosilo ... komaj čakam :) Lep dan vsem! rdeča

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

20. maj 2009 8:54

Kje ste prejšnje hujšarice? Kam ste se izgubile? A srečanja ne bo, da bi se malo pohvalile? Ojojoj!

Jaz premišljujem, kaj ko bi tudi nadaljevala. Še 10kg me tišči. Pa nekako mi ne paše, ker me moti, da do 12 ure samo sadje. Jaz pa sem ljubitelj obilnih zajtrkov, manjših kosil in mičkenih večerij. A naj vse postavim na glavo? Ali pa naj izberem kako drugo dieto? Ne vem?

Prvo rundo sem zdržala, shujšala 9 kg, ki sedaj lepo stojijo pri miru. Imela pa sem težave, saj samo sadje in to 2 komada za zajtrk? Ne vem, nekako mi ne gre. Pa delam do 15 ure, to je 10 ur skupaj. Pol pa cela trepetam, pa še za domače kuham.....čeravno si dosti stvari pripravim vnaprej.

Svetujte in pomagajte prosim. Kako dalje?

Pa še ena caka. V avgustu grem v Srbijo na dopust. Tam pa je hrane na tone....mesek takšen in dugačen....pa pite in bureki...Zdi se mi škoda sedaj mučiti, pol pa nazaj pridelati v 10 dneh. Ker gremo k sorodnikom, ni isto kot v gostilni. Tu te pa silijo, pa jedi, pa jedi, pa nemoj da se stidiš, pa uzmi još malo.....jao meni. Me je že vnaprej groza, ker poznam razmere.

Kyara

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

20. maj 2009 21:37

Pozdravljene!Jaz še kar nekaj improviziram po svoje....ločujem....vendar ne po pravem vrstenem redu....upam, da bo kaj, drugače mi ne preostane druga kot ločevalna dieta (tista prava Nikakor si ne moram v glavi poštimat stvari... Januarja sem res lepo shujšala...ne tolk na kilaži v obsegu pa se mi je lepo poznalo...nato sem po dveh mesecih prekinla in zdaj spet nekaj po svoje delam..... Vsak dan vas redno spremljam in občudujem res ste enkratne...pa tolk vzpodbude...ampak trenutno se ne morem pridružit...morda drug teden Lepo se imejte...vztrajajte...se splača.... Jaz vas bom vzpodbujala... NAJA74

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

21. maj 2009 0:02

Kyara, vzemi me s seboj! Veliko mesa, moje sanje Jutri naj bi bilo na jedilniku samo sadje in zelenjava. Moj prvi sadni dan bo to v novem krogu. sabina69 Sporočilo je spremenil(a) sabina69 dne 21. 2009 00:05

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti