12. maj 2009 23:35
O, top.verbena tudi tebi čestitke za izgubljene kilograme. Vsak dkg se pozna. Kar pridno nadaljuj! sabina69
12. maj 2009 23:35
O, top.verbena tudi tebi čestitke za izgubljene kilograme. Vsak dkg se pozna. Kar pridno nadaljuj! sabina69
13. maj 2009 8:38
Pozdravljene sotrpinke! Imam vprašanje, če mi lahko katera pomaga. V času diete si sestavljam tako pestre jedilnike z jedmi, ki jih drugače skoraj nikoli ni na naši mizi. Sedaj sem se odločila, da bi jedla kus-kus, pa ne vem na kateri dan naj ga uvrstim ali na škrobni dan ali na dan OH. Hvala za pomoč! top.verbena
13. maj 2009 12:00
kuskus so grobo tolčena pšenična zrna, torej pašejo v isto kategorijo kot polenta. Lisa
13. maj 2009 15:11
O, Lisa hvala za odgovor, torej ga bom jedla jutri na OH dan. LP top.verbena
13. maj 2009 19:35
Lep pozdravček vsem! Če se me katera še spomni, sem bila tukaj s tistimi, ki so začele 5.1.2009.....Vztrajala sem mesec dni in izgubila 8 kg....spet sem tukaj Jutri začnem takole z sadnim dnem malo za čiščenje v ponedeljek pa resno 18.05.2009...se mi katera pridruži na novo Moram Vam povedat...shujšala sem res 8 kg...ampalk zdaj maja mi tehnica spet kaže iste kg zdi se mi, da se sploh ne moram obvladat in nova služba me bo pokopala Samo jemo...pijemo in se dobesedno nažiramo s sladicami...to nikamor več ne vodi....poletje bo in ko se samo spomnim mi postane slabo, saj me zopet vse tišči....nič mi ni prav, skratka.....obupala sem in zato začnem že jutri v poinedeljek pa strogo resno.Držite pesti NAJA74
13. maj 2009 22:05
Hojla! Kuskus se je seveda na oh dan.Jaz si ga tudi večkrat privoščim. Regica54,ali te res nič firbec ne matra ali pa te je mogoče strah stopiti na vago,ker se bojiš,da ne bi pokazala tistega kar si želiš. Mislim,da je pametno,da med dieto preverjamo težo,sicer ne vsak dan,to je kar že malo bolano(upsss!!!),ampak enkrat na teden,ali vsaj vsakih štirinajst dni,je pa že dobro,da se stehtamo. Zato Kvakica,kar pogumno! Seveda se je pametno pred pričetkom diete tudi izmeriti(obseg pasu,bokov ,prsi in beder),ter potem mere kontrolirati vsaj enkrat mesečno.Zgodi se,da nam kilaža obstane,mere se pa še vedno nižajo. Naja74,sočustvujem s tabo,vem prav dobro,kako je ko človek obupa.Vendar zdaj ni čas,da se smiliš sama sebi,zdaj je čas,da se vzameš v roke.Hja,kakšno službo pa imaš,da samo jete in pijete.Ne no se tako pustit,odločno reci,da pač ne smeš in posezi po sadju,ki ga bo v tem času v izobilju.Saj človek mora imeti sebe rajši kot hrano. Jejmo zato,da bomo živeli in ne živet zato,da bomo jedli! Pomisli,če je res užitek,ko se do onemoglega najemo in nam je potem slabo in nas vse tišči,čez čas so nam premajhne cunjice ,iz tehnice se začne kaditi in postanemo slabe volje in ugotovimo,kako je življenje kruto do nas tako grdo kaznuje,ker lahko sodelavka vola poje,pa se ji nič ne pozna,mi pa se redimo že od zraka,ki ga dihamo. Nihče se ne redi od zraka,pa tudi od vode ne in od solate tudi ne.Redimo se enostavno zato,ker pojemo več kot pokurimo.Če torej želimo shujšati,moramo pojesti manj,kot pokurimo.Torej podkurimo samemu sebi in nekaj naredimo zase! Punce,želim vam veliko sreče pri kurjenu kalorij in manjšemu vnosu hrane v telo,na kakršen koli način že,sam da vam bo ratalo. Se še vam javim! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
13. maj 2009 22:36
Marjetka cvetka, zakaj se ti zdi tehtanje vsako jutro bolano? Meni se to zdi zdravo Vsaj lahko spremljam težo. Se pa absolutno ne obremenjujem z vsakim dekagramom. Naja74 tebe se pa spomnim, ja. Je kar lahko shujšati, se strinjam. Težo obdržati je težje. Naj ti tokrat uspe! sabina69
13. maj 2009 22:39
Jaz sem se tudi navadila, da se vsako jutro tehtam. Prej nisem imela take navade in se tudi po več mesecev nisem...Dokler ni sledilo neprijetno presenečenje In sedaj se skoraj vsako jutro pridno tehtam, da se izognem nadaljnjim presenečenjem. Margot
14. maj 2009 10:19
Kosilo si nosim s seboj, težavo imam na škrobni dan, ker kakšnega krompirja ali pa fižola v pisarni res ne morem jest.. predlogi kaj v službo hvala lepa venusa
14. maj 2009 13:31
venusa, pozdravljena če si za kosilo narediš krompirjevo ali fižolovo solato, jo lahko kar hladno poješ za kosilo, vsaj jaz tako rešujem problem, ko sem v službi...dobra pa je tudi riževa solata z zelenjavo, jaz riž in zelenjavo skuham in potem zabelim kot navadno solato, pa je....... lep pozdrav vsem in še posebej Naji74, ki se je zbudila iz zimskega spanja, mnogo volje naprej, jaz že grem proti 75 kg, še malo pa bo cilj dosežen naj vam bo v cvetju....................... dabyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Zdrava orehova potica