17. mar 2009 12:02
Pozdravljene! Tudi jaz se oglašam po doooolgem času. MOram vas razočarat, da sem čisto obupala in vse skupaj prekinla. Zdaj pa lahko grem spet znova. Toda tokrat bom ubrala malo drugačno pot. Ločevala bom še naprej, s tem da večerje absolutno odpadejo in pa vsak dan rekreacija. Z današnjim dnem začnem. Sedaj, ko se začenja lepše vreme mi bo tudi lažje šlo. Danes sem bila pridna in sem bila zjutraj 10 min na orbitreku. Ni dosti, je pa nekaj. Danes namreč delam od 11.00 do 19.00 pa ne gre drugače, zvečer pa grem k fantu. Čeprav se ne bom držala vrstnega reda dnevov upam, da mi bo vseeno uspelo. Juma midve sma sedaj približno na istem načinu prehranjevanja. Tehtala pa se bom čez 14 dni, če me ne bo tehtnica prej pramamila. Mojcej77 zelo dobra ideja s tem kvizkotom, si moram zapomnit;))) Da se malo še potožim. Včeraj sem si kupila spomladansko jaknico s številko 43/44. Še nikoli nisem rabila take številke. Tako da je res trreba nekaj nardit. Pa za poletje imam take lepe cotike doma, upam, da ne bodo šle v nič. Če ne shujšam bodo res stale. ;((( Vsem pa iskrene čestitke, da ste tako pogumne in močne volje. Občudujem vas. lep prekrasen sončen dan vam želim lp, tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 17. mar 2009 12:04:59