Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

11. mar 2009 23:54

Antaja najlepša hvala za tako prijazne besede. Prav gotovo bomo še šle skupaj na kavico. Dobra kavica v dobri družbi se vedno prileže. Samo da se dogovorimo, kdaj se dobimo. Jutri pa bodo na vrsti meni najljubši špageti z orehi in čokoladni puding. Življenje je res lepo. Hujšati ob taki hrani pa užitek. Pretečem še vedno vsak večer 10km, na orbitreku pa sem samo 15 minut. Vsem želim mirno noč, jutri pa lep in uspešen dan! sabina69

sonic  

član od: 1.3.2006

sporočila: 319

12. mar 2009 8:29

Pozdravljene. Vodni dan je mimo in na tehtnici je 2Kg manj kot v torek zvečer. Bo pa verjetno danes, ko je mesek, spet malo zraslo. Srečno še naprej. sonic

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

12. mar 2009 9:17

Tudi jaz sem vodneha preživela, zdajle pa veselo papcam jabolke. Za kosilo pa mesek in velika skleda solate.Tehtala se pa zjutraj nisem, ker mi nazadnje ni pokazalo nič manj. Bom malo počakala. LP, Rmeli Rmeli

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

12. mar 2009 10:16

Ojla, tudi moj vodni dan uspel brez prekrškov vendar se tehtnica ni nič premaknila. Nevem ali je pokvarjena ali kaj? Grem naprej, volje ne manjka. Verjetno sem v dneh pred lunu malo grešila in se pozna. Danes bo na vrsti segedin in kos kruha. Bravo sonic tvoja tehtnica dela. Gardelin tudi mene na sadni in vodni dan zebe kot psa. Vendar, dragi moji prihaja pomlad in z njo toplejši dnevi. Ne bo nas več zeblo pa še lepi vidki bomo. Uživajte in ne preveč grešit. Lp mial

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

12. mar 2009 11:02

Tudi meni se tehtnica ni premaknila,pa vseeno ne bom obupala.Grem do konca,potem pa vzdrževalna naprej. Lp.Renata renata69 http://renata69.moj-album.com/

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

12. mar 2009 12:06

Sabina69 se oglašam, da sporočim razultate tehtanja - 2 kg. Danes je moj 8 dan dijete. Prekrškov nisem dela, razen kave. Želim vam hitro izguba kilogramov! breskva

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

12. mar 2009 23:37

Bravo breskva, lepo za začetek. Tudi jaz se tehtam na vsakih 8 dni po sadnem dnevu. Pa ravno jutri ga imam. Bo spet veliko vitaminov na jedilniku. Jedla bom jabolka, hruške in sveži ananas. Tudi moja mama se je včeraj držale lune in preživela ob vodi, danes pa na tehtnici ni bilo nič manj. Sonic se ti tehtaš zvečer? Jaz se tehtam vedno in samo zjutraj na tešče. Mislim, da samo tako realno lahko spremljam izgubo kilogramov. Lep in uspešen dan vsem sabina69

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

13. mar 2009 9:50

Tole pesmico prenašam iz druge rubrike,ampak je čisto naša,kajne Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA: Pri meni se vseskozi gunca, tud' kmet ma raj' debel'ga junca, airbag je tud' priporočljiv, če hočeš biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne. Poskusi sam in videl boš, kako lahko gre vse na nož, če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti. antaja Sporočilo je spremenil(a) antaja dne 13. mar 2009 09:51:21

tuna1  

član od: 10.8.2008

sporočila: 49

13. mar 2009 11:09

To je pa pred leti napisala naša Marjetka Cvetka, ki je bila doma tudi na tem forumu. tuna1

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

13. mar 2009 12:06

vse čestitke Marjetki Cvetki antaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti