19. feb 2009 20:46
NAJA74 ne obupaj. Bodi zadovoljna s tem, da si sklatila vsaj teh 6 kg. Boljše da gre teža dol počasi kot pa hitro. Nič ne maraj za tiste 3 krofe, si jih pač pojedla, saj smo ljudje in delamo grehe. Ne podpiram pa, da bi preveč pogosto grešila. ;) Idi naprej korajžno z polno dobre volje.
Ne razmišljaj o tem kdaj bo konec, poskusi sama pri sebi dojeti, da je to način prehranjevanja, ki si ga zase izbrala in da je to normalen del tvojega življenja. Potem ti ne bo tako mučno in ne boš toliko gledala na to koliko ti je še ostalo do konca in zakaj si izgubila tako malo kg.
Meni je tudi komaj sedaj uspelo to razčistiti. Ne obremenjujem se s tehtnico. Jaz mam sedaj približno nekje mislim da 18.dan diete in sem do sedaj izgubila komaj 2kg. Prej sem se sekirala, sedaj pa si mislim tako- pa kaj, bolje da je 2 dol kot 2 gor ali pa nikamor. S tem načinom prehranjevanja se počutim dosti bolje. Res je, da se je težko odrekat, ampak z vztrajno voljo se da. Vedno, ko mi kdo ponudi nekaj kar ne bi smela jest, sem kar se da trdna in sama sebi govorim, da mi tega res ni treba, saj se bom potem počutila dosti slabše in pa napihnjeno.Zaenkrat to deluje;)
Čeprav se mi zdi, da ko se pogledam v ogledalo, da me je manj skupaj, ampak na oblačilih pa ni vidne razlike. Malo čudno ampak dobro, počutim se mnogo bolje.
Mogoče mi pomaga tudi to, da me ima fant rad takšno kot sem in mi skoraj vsak dan pove, da sem lepa in sexy- čeprav je meni še vedno po 4letih to smešno slišat, saj sebe ne jemljem kot tako.
To počnem zaradi svojega počutja, saj se jaz osebno ne počutim dobro v svoji koži pri takih kg. Punce in fant to počnite zase in ne za druge pa boste videli, da ne bo težko vztrajat pa tud z majhnimi grehi, če je treba.
Vsem želim uspešno nadaljevanje. Zdaj pa je že čas, da spokam dol, saj sem vam skoraj cel roman napisala. Lepo bodite.
Aja, jutri imam OH dan- za kosilo bodo testenine z omako, za večerjo pa 1 krof.
papa
tocka