Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

17. feb 2009 11:58

Jaz pa danes marelične cmoke in ananasov kompot.Naja74,saj vreme je res zamorjeno.Pravijo,da moreš veliko vode pit,če te glava boli.Samo za tak glavobol,težko,da bi res pomagalo. Želim,da ti čimprej mine. LP,renata renata69 http://renata69.moj-album.com/

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

17. feb 2009 13:19

Ojla, danes nič sonca, je pa zato OH dan, pica zelenjavna in zvečer sladica. Njam, najboljši dan diete. Ja, ja zato pa moram hujšati, ker obožujem sladko. Bo že. NAJA74 poskusi malo zaspati, če si seveda doma, da bo minil glavobol. Meni tudi pomaga, če se odpravim malo na sveži zrak. Želim ti, da čimprej mine glavobol. Ostale pa bodite pridne se beremo. Lp mial

sonic  

član od: 1.3.2006

sporočila: 319

17. feb 2009 14:34

Ojla. kaj ponavadi daste na zelenjavno pico? Katero zelenjavo? sonic

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

17. feb 2009 14:49

sonic, na pico dam kečap, šampinjone, čebulo, česen svežo bučko, kakšno kumaro, paradižnik-svež in začimbe. Paprike pa ne maram. Je kar v redu pica. Lp mial

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

17. feb 2009 17:02

ker se tile kg po vodnem dnevu nikamor ne premaknejo(ja,sama sem kriva,ker grešim),sem skoraj prepričana,da bom v četrtek udarila vodni dan.res moram shujšati,saj en dan vode ni tako hud,kajne?potem pa sporočim,če mi bo uspelo in bo kaj učinka antaja

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

17. feb 2009 18:55

Evo mene.....glavobol minil po spanju....za znoret mi je bilo, verjemite Pojedla sem kosilo testenine in solato...zdaj pa velik kos kokosove torte.... Danes mi je bil en zelo naporen dan...upam, da se nikoli več ne ponovi.... Jutri pa sadje...sem si že danes nardila zalogo...ananas, jabolke, banane....lešnike Mene je kr strah stopit na tehnico, občutek imam, da ne hujšam...okoli trebuha še imam vedno *špeh*...kdaj bom to izgubila mi ni jasno...se mi zdi da po vodnem dnevu gre vse narobe in kg se ne premaknejo Tud jaz študiram, da bi si jutri omislila spet vodni dan, če bo kaj efekta al kaj naj....no, jaz ne telovadim popolnoma nič....iz sobnega kolesa brišem samo prah Občutek imam, da mi bo zmanjkalo vsak čas moči ...če se tehnica ne obrne...obupala bom, al pa imam krizo ne vem no...najraje bi se nažrla NAJA74

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

17. feb 2009 19:48

no naja,ne obupat.pri meni je isto,ampak povem ti,da bom zdržala.jutri sadje,v četrtek voda.nujno antaja

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

17. feb 2009 20:13

Punce pri nas v Mariboru tako sneži. Zelo dobrih 10 cm ga je že zapadlo. Jaz tudi ne upam stopit na tehtnico, pa na oblačilih se tud nič še ne pozna. Ampak ne smemo obupat. Tako, da naja in anataja ne obupat. Jaz še nisem pripravljena na vodni dan, pa niti po programu ga še nimam na vrsti, tako da ga ne bom izvajala. Spet se mi je malo pitje vode ustavilo. Ko sem doma lahko spijem dosti brez problema, ko pa sem v službi pa mi nikakor ne gre. Pa še jutri delam tako noro- od 11 do 19. Punce in fant dajte bodite polni volje in moči za nadaljevanje. Skupaj nam bo uspelo. lepo in lahko noč vam želim, saj danes se verjetno ne oglasim več tocka

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

17. feb 2009 21:45

Čao folk! Kak ste? Jaz obupno....bila sem na pogrebu od žlahtnice...jokala sem kot mali otrok, iz leta v leto mi je težje iti na kak pogreb....pa še ena sodelavka se je vrgla pod vlak...tak da grozno... Drugače pa sem na sedmini grešila...imela sem sadni dan, tak da sem dopoldne pojedla pomarančo, na sedmini pa meso in solato...tak da kombinacija je bla prava...pol pa nič več...upam, da ne bo preveč hudo...samo nisem mogla biti na sadju, ko sem cel dan zmrzovala zunaj...sem pa bila zjutraj pridna, sem spet bila na orbitreku in to 65 min... Pa ve, se držite? Fajn pančkajte.... papa saby

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

17. feb 2009 23:19

Pozdravljene punce in sonic! Saby te razumem in sočustvujem s tabo. Ja še en sadni dan je za nami. Počutim se zelo dobro. Uspelo mi je preteči 8km, bila sem 40 minut na orbitreku, zdaj pa še par minut na legmagic. Jutri je na vrsti meso. Pa po enem tednu se bom stehtala. Mojcej77, tebi pa vse najboljše za rojstni dan. sabina69

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti