Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. apr 2006 20:45

Hojla! Punce,ki bi se drugi teden rade srečale,boste morale biti žal brez mene(popoldanska služba) Sicer pa,a ne boste naslednji petek potice pekle in jajčke farbale? Tole vreme me pa ubija.Hodim sem ter tja ko en mesečnik,zdi se mi,da se sploh ne morem spočiti,pa kar lačna sem,tako zelo,da se mi hamburgerji in pice prikazujejo,pa nč se mi ne ljubi.Eh,pa taka pomlad! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

6. apr 2006 21:49

[citat=--moki--] Čudi me, da sem imela previsok pritisk, saj pravijo, da pri tem načinu prehrane pade. Pri zdravniku krvni tlak vedno naraste, to vedo tudi zdravniki .Probaj si ga večkrat zmeri pri kakih znancih, ki imajo tak aparat. Aki

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

7. apr 2006 7:10

Dobro jutro! Marjetka Cvetka, jaz sem pozabila, da je naslednji teden že velika noč in zraven spadajo seveda obvezne predpriprave, tako da meni naslednji teden za srečanje ne ustreza, čeprav sem včeraj drugače napisala. Pa drugič! Če se dobite, se imejte lepo! Encijan

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. apr 2006 7:22

Pozdravljene, jaz tudi v petek ne morem, hči ima rojstni dan, pa plesne imava z mojim. Če se boste zmenile za kakšen drug dan pa se z veseljem pridružim. LP tuna

ZojaMB  

član od: 5.4.2006

sporočila: 4

7. apr 2006 7:52

Dobro jutro! Moki, kar se tiče tvojega glavobola se mi zdi, da si opisala tipične simptome migrene. Tudi jaz jo imam, vendar odkar sem na dieti in odkar se več gibljem vedno manj. Lahko je tudi od pritiska. Vsekakor pa od te diete ne more biti. Čimveč sadja in zelenjave, vode in veliko gibanja. Riba-ribica jaz sem vsekakor za srečanje, četudi bomo samo štiri ali pa samo dve. Nekako je treba začeti. Zdaj bo velika noč zato mogoče drugi teden ni primeren, lahko pa bi se dobile takoj po veliki noči. Maribor in okolica javite se! Marjanca 45 hvala za opozorilo o štrikanju. Bila sem trdno odločena, da bom grešila, vendar si mi ti dala misliti in zdaj nisem več tako prepričana, da bom res. Očitno rabim nekoga, da me ima pod kontrolo. Hvala! Upam, da se čimprej tudi vidimo. Vsem lep pozdrav in prijeten dan, pa brez grehov! ZojaMB

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. apr 2006 7:55

Lepo pozdravljene drage moje!!! Marjetka cvetka vzami si malo časa in pejd mal v naravo!!! Čudovito se boš počutila!!! Trenutno imam težke dneve, vendar jih premagujem z smehom na obrazu in temu se imam zahvalit naravi in teku!! Kolk pozitivne energije mi daje, to mora človek sam najdit!!! Encijan, mi lahko poveš mal več o nekem teku!!! Me je Jankica opozorila!!! Če veš kaj, mi prosim sporoči!!! Že v naprej se ti lepo zahvalim!!! Punce, imejte se skrajno lepo čez vikend!!! Po dolgem času sem prosta!! Se bom z otroki po naravi potepala!!! Uživajte življenje ob vsakem trenutku!!! Lp Helena!! helena45

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

7. apr 2006 9:05

Helov dekleta! Ta izgubljena se vrača. Me je zasulo pomladansko delo (če temu lahko rečemo pomlad). Moja statistika v boju s kilogrami počasi a vstrajno pada. V ponedeljek me je pogled na tehtnici streznil +4kg. Saj še sama ne vem kaj mi je. Malo živčki pa malo nekontroliranja pri hranjenju in rezultat je viden takoj. Bom morala dieto očitno zastaviti prej kot sem načrtovala sicer bom do septembra pridobila nazaj vse kar mi je lani uspelo izgubiti. Imam psihične priprave na nov štart! Če mi uspe da zagledam sedmico kot prvo številko sem na konju! Lep pozdrav vsem novim in starim znankam iz sončne Gorenjske! any

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. apr 2006 9:59

ZojaMB, imaš prav, po velilki noči se bomo dobile, ne glede na število. Vedno se začne z malimi koraki in nadaljuje z velikimi. Priznam, da sem malce potrebna graje. Danes pride sestrična iz drugega konca Slovenije, upam, da ne bo opazila, da imam kakšn o kilico več. Tudi njo sem pred nekaj meseci navdušila za 3MD in je skupaj s svojo mamo uspešno shujšala, čeprav je teta stara čez 70 let. Spekla sem mafine, seveda bom tudi jaz kakšnega pojedla, izgledajo zelo lepo. Lep pozdrav iz sončnega Maribora riba-ribica

Sanjab1  

član od: 7.10.2004

sporočila: 98

7. apr 2006 15:46

A imajo ta srecanja kaksno omejitev glede na regijo ali pa starost? Kaj pa ce bi ena stalna punca kar temo odprla, da bi se lahko pridruzil kdorkoli iz foruma, ali pa sem mogoce zgresila bistvo srecanja? Sanjab1

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

7. apr 2006 16:34

Korenzu, tvojega javljanja sem se kar razveselila. Zdi se mi, da kar nekaj manjka, če se ne javljajo tiste, ki sem jih spoznala v Trzinu. Ne pusti se kilam!!! Saj si se naučila kako je treba! Pogumno naprej in kmalu se ti bo izpolnila želja o sedmici! moki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti