16. mar 2006 12:49
Hojla,
po dolgem času se vam še jaz oglasim. Od ponedeljka sem na bolniški - angina. Končno sem bila poslušna in sem upoštevala nasvet zdravnice, da ostanem doma. po dolgem času sem se vsaj malo naspala. Občasno sem preletela forum, a nisem utegnila pisati. Vidim, da se stare prijateljice nič več ne oglašajo, razen nekaterih, ki pa ste zelo pridne in seveda tudi nove. Vse skupaj pozdravljam. Ne bom pa izpostavljala nobene, ker ste vse fajn in ne želim nikogar užaliti.
BojanZ, zasledila sem tvoje prašanje in ti zdaj še jaz odgovarjam. Tuid jaz sem že končala s 3MD in po 2. knjigi nadaljevala naslednjih 90 dni. Zdaj se pa tako kot ti trudim z vzdrževanjem pridobljene teže. Pred dieto sem jih imela 76 kg, zdaj pa imam okrog 61 kg, včasih kg več ali manj. Moj plan pa je takšen, Na lunine mene sem si določila očiščevalne dneve, in sicer na polno luno sem vodna, na prazno sadna (zaradi bolezni sem ta mesec prestavila V na prazno luno), na krajce pa na zelenjavi ali sadju. Pred Sadnim, vodnim ali zelenjavnim dnevom imam OH dan, po S, Z ali V dnevu pa B dan, vse ostale dneve pa kar mi paše. Seveda še vedno ločujem in jem sadje do 12. ure. Zaenkrat mi uspela. Vidim, da si tudi ti discipliniram in potrebuješ načrt. Tudi jaz sem si ga naredila.
Vam pa moram povedat, da sem na smučanju jedla nesadni zajtrk: polnozrnato štručko z maslom in medom, ali marmelado, jogurt in misli in podobno, pa po enem tednu nisem imela viška kilogramov. Verjetno sem jih pri smučanju pokurila.
Vsem , ki se trudite z dieto želim veliko uspeha, ker se splača. Še vsedno pa je treba paziti na zdravje. Nekaterih ta dieta ne odgovarja.
Saby pozdravi se. Žal mi je, ker ti je surovo sadje na tešče škodovalo. Saj boš odkrila, kaj odgovarja tvojemu organizmu. Prvo pa je zdravje. Oglasi se še kaj.
Smile, hvala za pozdrave. Sem že bolje, sem se naspala, tudi antibiotiki že delujejo. Čeprav sem proti zdravilom, sem bila tokrat pridna in sem jih začela jemati, ker me je bolelo grlo in pri požiranju obe ušesi in glava. Sem se kar malo ustrašila. Sicer pa sem ravno takšna, ko večina, da grem kar bolna v službo, seveda, če to ni nalezljivo ali prehudi.
Tuna, kako si kaj? Te še bolijo ledvice? Kaj pa odbojka? Si še naša? Te pogrešamo.
Kje ste Robida, Helena, Marjanca, Bonaca in ostale. Kako ste kaj? Napišite kaj, da zvezemo, kako vam gre.
Marina45, ne boš verjela, ampak tudi jaz sem bila v petek, pred zimskimi počitnicami v Mercatorju. Sem šla na hitro pogledati v SAntano, če je katera tam, da sem vam pridružim, a te nisem videla. Škoda. Vzela bi si čas za en čajček, kljub časovni stiski. Pa drugič.
Encijan in Rožica, prave sta, super sta se spomnili. Bravo.
Upam, da bo še kadaj kakšno srečanje in se bomo spet, kaj videle.
Evo, toliko oz. TOLIKO od mene.
Imejte se rade in si privoščite vse najboljše, najlepše in najbolj zdravo.
LANES