Ločevanje živil 90. dni - 5. del

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

15. mar 2006 8:13

Vodenkice halo! Danes sem začela z mešanico medu in kisa ter vode skupaj 3 dcl. Sedaj grem v službo in sem še popila 3 dcl nesladkanega čaja. Močno upam, da mi bo vodni dan uspel, ker potem nadaljujem z dieto, katero sem malo zasračkala. Bodite pridne! Jana janadr

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

15. mar 2006 8:33

Pozdravljene! Tudi moj dan se je začel z vodo in upam, da se bo tako tudi nadaljeval. Odpravljam se od doma, dan bo zelo delaven... Vsem veliko uspeha in predvsem lep in uspešen dan! darkad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. mar 2006 8:35

Hojla! Neli,tale tvoja miška je pa tak srček,da mi je kar toplo postalo pri srčku in se kar bolje počutim. Ampak se pa res bolje počutim,kot sem se pred eno uro.Ja resnično veliko bolje. Sam še mal sončka rabim,pol bo pa menda že. Pa še ena mala drobna ptička mi je nekaj povedala.Da danes ena naša punca praznuje. Riba-ribica,vse najboljše,veliko sreče in zdravja! Naj se ti izpolnijo vse želje,tudi tiste najbolj skrite,pa da bi še dolgo bila v naši družbi! Vsem vodenkam pa sporočam,naj mal pazijo,ker tudi jaz rabim mal vode,ne mi je vso porabit. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. mar 2006 9:46

Dobro jutro punce! Še ena vodna oz. čajna. Mi nekako bolj paše toplo, tako, da se veselo nalivam s čajem. Kar precej nas je danes na vodi. Tejcica pozdravi se čimprej! Tudi mene danes nekaj glava boli..ampak se ne dam!!!!! Riba ribica vse najboljše!!!!!!!!! Neli5 tvoja miška je fantastična! Marjetka cvetka tudi jaz pogrešam sonce, toploto in komaj čakam, da tale sneg izgine. Pa Rožico in Encijan bi pohvalila, ker tako lepo skrbita ta nas in se trudita s spletno stranjo in nailom. Vsem želim en lep voden dan! claudia12

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. mar 2006 9:46

Jutro Moje lunice, kako se držite? Verjetno še brez problemov. Držte se! LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

15. mar 2006 9:51

Ja Encijan sem dobila sporočilo. Hvala! Hvala tudi ostalim za vaše spodbudne besede. Pri meni je problem, da se me loti slaba volja enkrat popoldne. Sedaj se počutim super in svet je lep. Grešim pa tako, da se tehtam vsak dan in ne le enkrat na teden No ampak zaenkrat dobro kaže. Verjetno je res šla sama voda ven, ampak v treh dneh je že skoraj kilogramček manj. Juhu. Marjetica

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

15. mar 2006 13:36

DOBER DAN Minilo je že pol dneva in mi tale luna kar uspeva. Do zdaj sem popila liter čaja in 2 kavi.Upam da mi bo uspela,ob 5 popoldan imam še za hčerko roditeljski sestanek.Po sestanku pa gremo ponavadi z nekaterimi starši še na kavico in bo dan naokoli. Marjetka cvetka kar pogumno res pa nam tale dolga zima pobira motivacijo ampak po zimi vedno pride pomlad pa čeprav bolj pozno. Encijan hvala za geslo sem že sprobala in deluje.Na hitro sem preletela in vidim da ste same fejst punce. Vsem ki ste danes na vodi vam pošiljam za vspodbudo. čao

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. mar 2006 13:37

Hojla...kje ste vse danes? A ste še na vodi? Jaz sem na čaju, ko me zagrabi lakota pa malo sem pokukam, če je kaj novega, samo danes očitno nobena ni razpoložena za pisanje. Nonstop na wc letam, čaj mi že pri ušesih ven štrli...pa tko zaspana sem, si bom kar še eno kavo privoščila. claudia12

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

15. mar 2006 14:18

Halo, se javlja še ena vodena: sledi moje poročilo- voda tudi meni že pri ušesih ven teče, dežurna sem na WC-ju, lakota me grabi, sprašujem se ali mi je tega res treba... Ampak najhujše še pride, ko bom doma. Ugotovila sem, da je na vodni dan najboljše iti od doma. Zato sem si za danes izbrala razne aktivnosti - od frizerja do telovadbe in plesa. Upam, da mi bo uspelo. Torej punce gremo naprej - veliko nas je in v slogi je moč. Lanes hitro se pozdravi; včeraj nam je odpadla joga, ker je bilo premrzlo. Lep dan vsem skupaj, SMILE28

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

15. mar 2006 14:21

Pozdravljene! Tudi jaz sem danes vodna in imam abonma na WC-ju. Do sedaj mi je kar uspevalo. Večkrat se spomnim na Trzin in na natakarja , koliko dela je imel z našo vodo, ker jo je moral kar naprej nositi na mizo, pa še nobenega dobička ni imel od tega .Drugič, ko bomo imele spet srečanje, je res najbolje , da bomo naročile, da napeljejo kar vodovod do mize, kot je napisala Ani in si bomo same natakale. Popila sem že skoraj 3 litre vode in ne vem kako bo do večera. Lep pozdrav vsem, še posebno pa vodnim! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti