Ločevanje živil 90. dni - 5. del

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

2. nov 2005 11:02

Sonce se je že skrilo pa za razvedritev še en vic od mene. Poštar se odpravlja v penzijo pa pravi ena ženska svojemu možu, da bi mu bilo treba kaj dati v slovo. Pravi mož: Eh no, pa je-- ga, jurja mu daj. Naslednji dan žena povabi poštarja v spalnico, uredita, mu da jurja potem pa še malico. Ko se mož vrne domov vpraša ženo kako je obdarila poštarja. Pa pravi žena: Ja kot si naročil - Je-- ga, pa jurja sem mu dala, malca je bila pa moja zamisel. Smejte se, ker življenje je lepo varja

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. nov 2005 11:20

Pri nas pa sije sonce! Pa še en vic od Košinkovega Janeza, naj mi Mito ne zameri, če bom zapisala malo po svoje: Pride ( Košnikov) Janez na obisk k sosedi Micki, pa jo vpraša, kje je pa Francelj. V trgovino po špinačo sem ga poslala, pravi Micka. Pa ga še ni nazaj? Ne, policaj mi je prišel povedat, da ga je avto zbil. Ja, kaj boš pa zdej, vpraša Janez. No, dušene bučke bom nardila, pa bo! jankica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. nov 2005 11:25

Jaca sem dobila sporočilo. LP tuna

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

2. nov 2005 12:14

O dekleta, kako sem vas vesela! To!!!! ... pišite čimveč, je kar lažje. Na mojo strašansko srečo se noga odlično poravlja (kot strela z jasnega je šen prišel in izgleda bo tako tudi odšel). No, malo še boli ampak sedaj lahko že dolgo sedim in ne boli tako strašno, kot me je preteklih 14 dni. Ja Jankica, je sigurno taščica povedala, kako je to zoprno. Jaz sicer ne vem, če sem kaj shujšala od bolečin, ampak sem se s 3MD res malo oklestila. Čeprav je do konca oz. do željene izgube še doooooolga pot. Uf, danes bom morala zopet jaz kuhati, mi je dragi dal odpoved. A veste, kaj mi je rekel? Če lahko sediš na računalniku, pa daj še za šporgetom. No, saj to ni rekel z zlobo, ampak ta pravega interesa za kuho ne kaže!!! Danes imam Š dan in bom naredila rižoto iz graha, kolerabe, čebule, česna in pelatov, pa še od zanjič mi je ostalo nekaj ajdove kaše in jo bom dala med riž (bomo videli to čudo). Moj bo moral tudi z mano sodelovati, če noče biti lačen. Pa saj on nekako ni narejen na meso, tako kot jaz. Lanes in ostale kofetarice, prosim slikajte se in pošljite slike za Galerijo, da vas čimveč spoznamo! Velja? Varja, dobrodošla med nami. Pri nas pa nič sončka, saj ne vem več, ali je megla ali oblačnost. V glavnem pusto vreme. Čimmanj grehov želim Dušanka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

2. nov 2005 12:33

Dušanka, vesela sem dobre novice, vidiš, da je res, da po dežju posije sonce. V Mariboru je posijalo sonce in grem s kolesom do mame, nekako se še ne morem odreči kolesarjenju, še izgovor imam, da je to telovadba. Saj veste, vsak izgovor prav pride. Za čim manj grešenja pa pri meni pomagajo ozke hlače, ker me ves čas opominjajo, da pojem samo majhne količine. Trenirka je za te zadeve povsem neprimerno oblačilo, saj sploh ne opaziš, da si se razširil. Pozdrav! riba-ribica

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

2. nov 2005 12:46

Dolgo se nisem nič oglasila. Nimam kaj povedat - sploh pa ne kaj lepega. Trudim se, ampak je kriza, ker ni pravega uspeha. Najhuje pa je, da sem nekako mislila, da mi gre lepo dol, vsaj tak občutek sem imela. Zadnjič pa sem se videla na fotografijah in me je skoraj pobralo od šoka! Najraje bi zažgala vse slike, ampak takšna sem, ne smem si zatiskati oči pred resnico. Je pa pri vsem tem motivacija padla in ima me, da bi nehala s to dieto in poskusila kaj drugega. Samo kaj?!?! andrinaa

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. nov 2005 12:57

Andrinaa, glavo dvigni in lepo naprej! Nič obupat. Poglej, 18. 11. imamo v Celju srečanju dietnic. Pridruži se nam, bomo kakšno rekli, se nasmejali, izmenjali nasvete in dobili zagon za naprej. Varja tudi ti se nam pridruži na srečanju, če imaš čas. Iz katerega konca Slovenije si? bonaca

tuna  

2. nov 2005 13:00

Bonaca a lahko tudi jaz...prosim... tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. nov 2005 13:02

Ja seveda lumpika navihana! bonaca

tuna  

2. nov 2005 13:03

Hvala pridem! tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti