30. jan 2009 11:22
Cheleste,jaz pijem vodo,pa mi gre nekako.Pa zamotim,se z kakim delom.In me na srečo mine. renata69 http://renata69.moj-album.com/
30. jan 2009 11:22
Cheleste,jaz pijem vodo,pa mi gre nekako.Pa zamotim,se z kakim delom.In me na srečo mine. renata69 http://renata69.moj-album.com/
30. jan 2009 11:28
RENATA69 - vodni dan moraš imeti enkrat na mesec...lahko greš z nami na vodni dan - V BOJ Cheleste - tudi jaz se včasih bojujem z lakoto...potešim pa jo z vodo, not pa limono...pomaga in z delom...delo...delo... Zaenkrat še se lepo držim in vztrajam...prime pa me oz. doživim tak dan, da bi pojedla vse...težko je res...vendar ne smemo obupat.... NAJA74
30. jan 2009 12:11
Pozdravljene sotrpinke, moram povedati, da sem imela včeraj super kosilo dve piščančji stegni, pečen brokoli+šampinjoni, paradižnikova solata in kruh. Sem se tako najedla, da mi zvečer ni pasalo nič. Se mi je zdelo, da imamo polen želodec. Ne vem ali pa se mi je že skrčil. Danes pa bom jedla fižol in zelje-obožujem to jed. Saj gre kislo zelje na Š dan? lepo se imejte. mial
30. jan 2009 12:24
Včasih vas preberem, čeprav sedaj nekaj kombiniram po svoje in se vam nisem čisto pridružila. Rekla bi nekaj - kruh na B dan je dovoljen, ni pa ga treba jesti. Običajno - posebej na začetku diete telo ob samih beljakovinah zahteva še "nekaj" - in potem je to kruh, kar je bolje kot da bi tekle po piškot ali kaj sladkega. Povsem brez veze pa se je zaradi tega prenajesti. Če želiš shujšat več in če se da pojesti zrezek brez kruha, je tako bolje. Sama med dieto nikoli nisem jedla kruha k beljakovinam. Lisa
30. jan 2009 12:36
Naja74,jaz vodnega ne morem imet iz zdravstvenih razlogov,zaradi same vode se mi stanje lahko poslapša.Mogoče se malo čudno sliši,ampak tako je.Zato bom raje imela sadni dan. Držte se! renata69 http://renata69.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 30. jan 2009 12:37:29
30. jan 2009 13:12
Danes imam beljakovinski dan in bi jedla sojine polpete po receptu iz baze. Glede na to, da je soja beljakovina in se v receptu tudi meša s skuto, je pa v knjigi o ločevalni dijeti dovoljena na škrobni dan, ne vem ali delam prav ali narobe. Kaj pravite ve?
Lp, Keka
Sporočilo je spremenil(a) Keka dne 30. jan 2009 13:13:40
30. jan 2009 13:27
Keka, stročnice so stročnice, pa naj bo to soja ali fižol. Tudi fižol vsebuje beljakovine, pa ga ne ješ na B dan. Lisa
30. jan 2009 13:29
Čao picike! Vidim da pridno vztrajate! Kar tako dalje! Tudi jaz sem še z vami! Danes je Š in imam za kosilo pico z zelenjavo. Zvečer pa še ne vem, verjetno kak mini košček pice.
Vidim, da nekatere izpuščate večerjo, kar ni dobro. Za kosilo vam svetujem, da malo manj pojeste, potem kako malenkost, na primer jabolko ali pomarančo, mogoče malo soka za malico, in obvezno večerja. Samo kako malenkost, kar pač paše na tisti dan.
Če ne boste jedle, bo problem s sladkorjem, ki bo močno padel in potem ob naslednji hrani močno narasel. Zato malo pazite.
No, pa gremo pogumno dalje!
Kyara
30. jan 2009 13:43
Kyara, pica je na OH ne pa na Š. Saj si najbrž mislila OH, ane?
30. jan 2009 17:08
nisem čisto spremljala za nazaj, kdaj imate vodni dan? in kaj imate danes tiste punce na "sporedu"? neikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo