17. sep 2008 15:30
wow 7 kil minusa! Bravo Issi. A sem lahko mal fovš, čist mal :o) Ej, privoščim ti in ostani z nami za dober zgled. LP Marina5
17. sep 2008 15:30
wow 7 kil minusa! Bravo Issi. A sem lahko mal fovš, čist mal :o) Ej, privoščim ti in ostani z nami za dober zgled. LP Marina5
17. sep 2008 15:44
Hoj, dekleta! Vidim, da ste vse po vrsti zelo pridne. Vse pa nas muči tisti grozni sadni dan. Ugotavljam, da lažje preživim vodni kot sadni dan.Edino kar je pri vodnem dnevu, takrat me pa res zebe, ker me drugače nikoli ne. Sploh pa je počutje ob tej dijeti odlično, vsaj zame. Prej sem bila vedno vsa napihnjena in težko sem se že premikala, na žalost, sedaj pa sem kar poskočna in to pri mojih letih, saj sem kot zgleda najstarejša. Bravo Issi, 7 kg. je lepa številka in vztrajno naprej. Bo Katarina K. naredila novo razpredelnico, ko pride z dopusta. Mislim, da sedaj, ko sem končno začela hujšat in sem tudi uspešno končala prvi del, tudi drugič nebo tako hudo. Vem pa to, da nebom jedla, kot sem jedla prej, nikoli, nikoli več. Je potrebno preveč odrekanja, posebno pa tista priprava v glavi, da si končno priznaš, da je nujno potrebno shujšat. Če se kateri zgodi, da jo kakšen dan napade , pa naj drugi dan samo mirno nadaljuje dijeto. Mislim, da če se to zgodi samo 1 x na mesec, nemore biti taka katastrofa. Glede vode pa to, meni pomaga, da si nalijem 1/2 l flaško in jo imam skozi pred seboj in kadar jo vidim malo spijem. Tako, da sigurno spijem vsaj tistih predpisanih 1,5 l vode na dan. Lep pozdrav vsem! Vandolina
18. sep 2008 9:37
LP Malo sem brala poste nazaj in vidim da se kar menjate in ste pridne.Včasih je bil tale forum kar razgiban.Malo slikic in smeškotov.Zelo privlačno. Še vedno se nisem trdno odločila da se vam pridružim...bom pa morala v kratkem.Sicer me zdajle čaka še nekaj drugih orpavkov po bolnišnicah potem se vam pa pridružim tudi jaz... lp petardica
18. sep 2008 12:53
_tmickena_ je napisal/a: |
Elma mave enak problem(čeprov jz spijem tekočine dosti) :) men tut ne gre več dol.. no pardon 2,5 kg :) pa mam danes 17 dan... ja učer sm preživela muko hehe, zvečer vsi okol mene z neko hrano in jogurti in kosmiči in ne vem kaj.... jz pa kr požirala slino hehe..Juhu!! :D _tmickena_ |
18. sep 2008 12:56
Issi je napisal/a: |
Evo mene iz lekarne. Joj, tako srečna po tehtanju že dolgo nisem bila; po prvem vodnem dnevu, se pravi 30. dan diete -7kg!!!!!!!!!! Kako sem vesela, kar skakala bi od sreče! Ampak do cilja je še dolga pot.... Issi |
18. sep 2008 13:00
Najlepša hvala dekleta. Evo, jaz sem dokaz, da se splača vztrajat. Še ne dolgo nazaj sem tožila, kako ne gre nikamor, zdaj je pa kar naenkrat cifra padla. Vztrajajte dekleta! Splača se! Držim pesti za vse skupaj in vsako posebej! Issi
18. sep 2008 18:28
BRAVO ISSI USPELO TI JE, čestitke! Vidiš, da se splača potrpet in kile grejo dol. Še enkrat čestitam. Kar tako naprej!!!!!! Vandolina
19. sep 2008 14:03
Danes sem šla na razgovor za službo (rada bi zamenjala) in oblekla hlače, ki so že nekaj časa visele v omari. Kak božanski občutek, ko po dolgem času oblečeš neko oblačilo in ne samo da ga spraviš na rit, še celo ni popolnoma oprijeto ampak ti prav lepo pristaja! Issi
20. sep 2008 11:20
Pozdravljene Moram se pohvalit, da imam danes 46 dan in čeprav sem rekla, da se ne bom vagala do vodnega dne, sem se.In 46 dan mi kaže tehtnica natanko - 13,30.Sem strašno ponosna, vesela in grem z veliko volje naprej. Ostanite v cvetju. tisa 58
20. sep 2008 11:27
Bravo Tisa!!!!!!!!!! Čestitam! IssiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Lazanja iz palačink