Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

9. sep 2008 18:39

Marina5 Ne se sekirat, kaj pa sta dva odojka?! Jaz sem morala nosit 2 plinske jeklenke in še kilo cukra zraven, si to zamisliš? Jaz skoraj ne. Sem včeraj nesla 100 m mojga vnuka na štupo ramo. Ojoj, in hči mi je še rekla, da bi morala imet še v vsaki roki vrečko, v vsaki cca 5 kg, kot sem nosila s tržnce do doma. O, groza. Nikoli več si tega ne želim nosit okrog. BOMO ZMOGLE? BOMO JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Pozdravček vsem! Vandolina

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

9. sep 2008 21:43

Evo punce! Senožeče so strateška točka! Predlagam en lep jesenski dan, da gremo na Vremščico! Pot ni pretirano zahtevna in se lahko hodi po senčki. Pa ni treba nič dinarčkov sabo vzet, ki sira ne smemo kupovat, ker ni za dijeto!. Bomo vzele vodo, pa je rešeno. Najbolje bi bilo, da se gre med kosilom in večerjo in ne bo treba hrane nosit s sabo. Po kosilu torej! In ker so Senožeče med Koprom in LJ ali Mariborom, je na pol poti skoraj za vse. Pa fotoaparat je treba s seboj vzet! Jaz bi kar določle datum, vi mi pa okvirno povejte, kako ste kaj s časom, če bi katera res rada prišla pa ne more ta dan, se bi lahko preložilo. Pa naj bo kar nedelja28.09.2008. Sporočte, katera pride! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

10. sep 2008 8:11

jutrooo Evo še jaz da se mal oglasim , včerajs em se tko slabo počutila pa glava me je tko bolela , kot da bi mi pritisk padel ..Preživela sem dan brez grehov in , moćno upam da bo tudi naprej tko ... V nosećnosti esm pridobila 16 kg , (doma imam 6 mesecov staro punčko ) , nekaj sem zgubila po porodu , nekaj bom pa zdaj ...upam Neki me a zanima , mam eno? A zelenjavo lahko ješ vsak dan , recimo jaz bi si naredila dones malencane pa ne vem če jih smem ? Dones namreč imam dan OH . Hvala in LP Elma ELMA

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

10. sep 2008 12:43

Hm nared si makarone z malancani in paradižnikom? To je ful dobr! Katarina, jaz dvomim da bom lahko prišla ker grem dan prej na eno poroko in naslednji dan mamo še nekej pri dragemu, tko da tist vikend je čist zagusten.. Drgač pa jz tut zlo težko povem kej vnaprej, ker se vedno kej najde (pač vedno zadna zvem določene zadeve kot- ja sej ma itak cajt sej bo šla a ne.. ).. Tko da bom sporočila bolj zadnji hip verjetno. _tmickena_

Katarina K  

10. sep 2008 21:08

ELMA! Pol imamo pa skoraj enako stare otročke. Moj Ta mali ima sedem mesecev! Ta velik pa že pet let. _tmickena_ , ni panike za pohod. Če rata, rata, če ne pa bomo premestili. Moj tata je reku včeraj, da so na Vremščici volkovi in medvedi( stanuje v Kopru) in da ni za hodit. Sem mu pa povedala, da se medvedi, medvedov ne bojijo! Se slišimo punce! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

ELMA  

10. sep 2008 23:20

Katarina K je napisal/a:
ELMA! Pol imamo pa skoraj enako stare otročke. Moj Ta mali ima sedem mesecev! Ta velik pa že pet let. _tmickena_ , ni panike za pohod. Če rata, rata, če ne pa bomo premestili. Moj tata je reku včeraj, da so na Vremščici volkovi in medvedi( stanuje v Kopru) in da ni za hodit. Sem mu pa povedala, da se medvedi, medvedov ne bojijo! Se slišimo punce! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
ELMA

ELMA  

10. sep 2008 23:25

Katarina moj sinek je bil maja star 10 let , ta mala pa 6.9 je bla 6 mesecov stara , kr veliko razliko sem naredila . Za pohod v hribe boste žal mogle it brez mene ker sem jaz predaleč ...sem iz Trbovelj .... ELMA

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

12. sep 2008 9:56

Katarina K je napisal/a:
Evo punce! Senožeče so strateška točka! Predlagam en lep jesenski dan, da gremo na Vremščico! Pot ni pretirano zahtevna in se lahko hodi po senčki. Pa ni treba nič dinarčkov sabo vzet, ki sira ne smemo kupovat, ker ni za dijeto!. Bomo vzele vodo, pa je rešeno. Najbolje bi bilo, da se gre med kosilom in večerjo in ne bo treba hrane nosit s sabo. Po kosilu torej! In ker so Senožeče med Koprom in LJ ali Mariborom, je na pol poti skoraj za vse. Pa fotoaparat je treba s seboj vzet! Jaz bi kar določle datum, vi mi pa okvirno povejte, kako ste kaj s časom, če bi katera res rada prišla pa ne more ta dan, se bi lahko preložilo. Pa naj bo kar nedelja28.09.2008. Sporočte, katera pride! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
smrc, smrc,,tokrat sem na dopustu...pa drugič Seni

Katarina K  

12. sep 2008 20:07

Pol pa odpade, če jih dosti ne more. Bomo šle pa drugič. Jaz grem v nedeljo za en teden v Kranjsko goro, vi pa lepo hujšaste in pol bomo popravle tabelco! Pa zame velja isto. Danes je bil sadni. Bljak! Komaj čakam mesooo! Jutri si bom nakupla še za na dopust, za sadne dneve, pa bo šlo. Imam še 11dni, če sem prav zračunala. Komaj čakam, da bom lahko pojedla za večerjo kak jogurt al pa kos sira. Jogurte kar pogrešam. Kaj pa pri vzdrževanju, tiste ki ste drugič na dijeti, ste jedle zjutraj vedno samo sadje? Meni samo to ni lih všeč, ampak se bom držala. No pa se slišimo po dopustu. lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

15. sep 2008 10:22

Katarina, uživaj v Kranjski Gori. Ne vem, če nimajo že snega, glede na to kako je mraz :o). A imaš sabo smučke pa sanke ... Kako zelo mirno je tukaj. Že za vikend sem kukala, če je katera kaj napisala in nobene ni bilo. Sem iskala motivacije in moram priznati, da sem spet grešila in sicer sem na OH dan zvečer pojedla preveč sladkega. Mi je bilo naslednji dan takoooooooooooo žal, ampak nazaj nisem več mogla. Meni tale OH dan sploh ne odgovarja, saj sem cel dan lačna in še zvečer se tako zelo težko ustavim. Do zadnjič sem se vsakič močno mučila in tokrat popustila. Ko enkrat v ustih okusim sladko se počutim kot bi me nekdo spustil s povodca ... Takšnih težav nimam niti na sadni dan, tako močne želje mislim. Danes imam Š dan in privoščila si bom kumarično solato s krompirjem in dva vroča krompirja. mmmmmmmmmmmm komaj čakam. Pridne bodite punce in oglasite se kaj, da ne bo takšnega mrtvila tukaj. LP Marina5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti