Ločevanje živil 90. dni - 5. del

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

20. sep 2010 8:19

Pozdravček vsem pa tudi ti Hema pozdravljena. Midve sva pa že bili skupaj tu gor, pol sva se pa kar zgubili, ha, ha. No danes je moj 6 dan in spet Š. Upam, da bom mal bolj vztrajna, kot prvič. Se še kaj beremo tukaj gor. Lep dan vsem s.marinka4

SINDY  

član od: 12.9.2008

sporočila: 79

20. sep 2010 8:45

Hvala za lepe in vzpodbudne besede Dreamjob.

Danes je moj Š dan in za kosilo bo sladko zelje s kuhanim krompirjem.

Pijem  in se veselim, ker zunaj sije

SINDY

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

20. sep 2010 12:30

Pozdravljene vse, ki ste se pridružile zadnje dni! Jaz sem danes na sadju in zelenjavi in mi prav paše, ker sem zbolela (grlo, nos, glava - vse boli) in mi sploh ne paše kaj drugega. Sicer se tudi dobro držim, čeprav so pa v zadnjih dneh deke šle gor namesto dol???? Včeraj je sicer res padla v moj želodec kaka palačinka več, ampak vseeno. Je mogoče tu tudi vpliv menstruacije? Kakšne izkušnje imate s tem? za vse vas! Marna http://marnino-veselje.blogspot.com/

SINDY  

22. sep 2010 9:28

Danes je moj sadno-zelenjavni dan. Začela sem ga s hruškami, sledilo bo domače grozdje. Pri najboljšem sosedu sem nabavila 100% sok iz aronje in jabolk. Pripravila si bom tudi kuhano zelenjavo ali pa kakšno vitaminsko solato (od radiča, paradižnika, paprike, kisle repe, bučnih semen in seveda bučnega olja ... in kar se bo še našlo morda malo koruze ali pa malo fižola).

Marna upam, da si "porihtala prehlad". Zato da so deke šle malo gor pa se nič sekirat. Ponavadi je tako, da se po prvih uspehih stanje na tehnici zaustavi. Ti samo vztrajaj in željen rezultat nebo izostal.

SINDY

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

24. sep 2010 8:25

Sindy, hvala za vzpodbudne besede! Hja, stanje se mi je medtem že popravilo. :) Zdaj grejo deke dol tako kot treba in v dveh tednih je rezultat -3 kg (tehtam se zmeraj zjutraj na tešče). JUHUHU!!! Očitno sem prejšnji teden pretiravala s količinami. Nisem na tej dieti prvič ... in ponavadi je do takega zastoja prišlo tam nekje okrog 1 meseca, tokrat pa komaj po 1 tednu. Danes imam sadni dan. Ravno prav, ker jutri grem na poroko in mora obleka lepo stat. No, jutri bo dan pregreh, ampak se bom brzdala, kolikor se bo le dalo! Lepo bodite! Marna http://marnino-veselje.blogspot.com/

SINDY  

24. sep 2010 10:11

Me veseli Marna, da je spet vse tako kot mora bit. Pridna, - 3 kg. Meni je to uspelo po treh tednih.

Lep jutrišnji dan ti želim ... pregreha pa tudi mora "kdaj pa kdaj bit"...

Danes je na vrsti škrobni dan. Privoščila si bom zelenjavno rižoto in veliko skledo solate. Čakam in veselim se jutrišnjega dne - zaradi večerje

Pri nas sije  in je prav krasen dan.

SINDY

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

24. sep 2010 17:50

Jaz pa sem danes jedla vitkega soma in zeleno solato.Zraven sem si privoščila še nekaj pečenih krompirčkov.

Tudi v Celju je zaenkrat še lep jesenski dan upam,da tako tudi ostane.

Vsem lep pozdrav,Marna tebi pa veliko trdne volje jutri na poroki.

kriznana

SINDY  

28. sep 2010 12:13

Hja, zdaj pa je mene zdravlje "pustilo" na cedilu ... Boli me v prsih in grlo me boli, kot da bi pogoltnila kostanjevo ježico ... praska da je kaj ... pijem ogromne količine čaja, prsnega in vseh ostalih ... Sem že nabavla Imunal, Neo angin, po potrebi Coldrex in upam na čimhitrejše okrevanje... nimam ravno apetita, ker me boli grlo pri požiranju, zato si bom danes na moj Š dan privoščila špinačo s krompirjem ...

Lep dan vsem in čimveč zdravja,

SINDY

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

28. sep 2010 12:49

Sindy ,kaj si ti bila mogoče kje v moji bližini?Tudi sama sem taka kot ,da me je povozil vlak.Druga kot piti mi sploh ne paše.

Aja pa dol sem dala mal manj ko dve kilce.Super zame.

Čimprej okrevaj.

kriznana

SINDY  

29. sep 2010 10:14

Kriznana, zgleda da bo nekaj v zraku ...  Ko pojem Coldrex sem kot prerojena ... nič več ne praska po grlu in ne poka  po ušesih, ko požrem slino... ko pa Coldrex popusti pa "jovo na novo".

Pa saj bo bolje, če ne danes pa mogoče jutri ... važno da zunaj sije sonce. Danes imam OH dan, pa nič nevem kaj mi bo še zapasalo.

Kriznana, jaz se vztrajno držim -3 kg ... hčera pa opaža, da so mi hlače "malo velike"

SINDY

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti