Ločevanje živil 90. dni - 5. del

SINDY  

član od: 12.9.2008

sporočila: 79

9. sep 2010 11:11

Ja hojla, kje ste vse? Ste se poskrile pred slabim vremenom? Za mano je škrobni dan. Za kosilo sem imela špinačo in kuhan krompir, za večerjo pa krompir s kitajskim zeljem. Danes je moj OH dan in privoščila si bom vegi pico. V Hoferju bom kupila testo za pico, potem pa bom uporabila domišlijo in bogato obložila testo z raznovrstno zelenjavo Nisem še prepričana kaj si bom privoščila za večerjo ... ali košček tortice ali vaflje ali kaj drugega ... vsekakor pa bom najprej nahranila moje oči. Lep, čeprav deževen dan SINDY

SINDY  

9. sep 2010 11:19

Cheleste, ja naslednji škrobni dan pa bo zanesljivo fižola. Vendar moram moje opozorit, da bomo tisti dan malo več zračili, ha ha ha SINDY

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

14. sep 2010 13:44

Se vam pridružujem pri ločevanju. Nekaj izkušenj s tem že imam, saj sem kaki dve leti nazaj dva meseca že jedla po tem sistemu, potem pa klonila. No, danes imam Š dan, ki je meni skorajda najljubši in bom jedla zeljno solato s kuhanim krompirjem. Marna http://marna.moj-album.com/

SINDY  

14. sep 2010 14:17

Dobrodošla Marna! No, jaz imam danes sadno-zelenjavni dan. Malo sem razočarana nad tehnico, saj kar stoji na mestu in se noče in noče premakniti na manj ... pa nič zato. Vem da se po prvih uspehih malo zaustavi, ampak jaz sem za sedaj še vztrajna in ne grešim ... le tekočine uživam premalo, kar pozabim. Si bom napolnila plastenko in jo kar skoz nosila s seboj Jutri pa mesek, njami! SINDY

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

14. sep 2010 15:50

No, zopet sem se za temeljito ločevanje, odločila ponovno tudi jaz.Danes imam tudi sama Š dan ,jedla pa sem kislo zelje in kuhan riž.Jutri pa OH (meni najljubši dan)

kriznana

SINDY  

14. sep 2010 18:43

Pozdravljena kriznana, tudi moj najljubši dan je OH ... le zakaj? zaradi večerje .... Še ena sladkosnedka med nami? SINDY

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

15. sep 2010 10:38

Hvala za dobrodošlico! O, jaz imam pa partnerko ... kriznana , bova pridn, kajne. Čeprav jaz že vem, da bom čez dober teden grešila, ko grem na poroko. Sva si s fantom rekla, da si to pa dovoliva, ker bo poseben dan. meni je itak lažje, ker imam že doma partnerja za dieto. Včeraj sem bila pridna, ker sem se zvečer, ko sem bila med kolegicami z ročnodelskega krožka, odrekla vsem narezkom, ki jih je ena prinesla za rojstni dan in sem jedla samo papriko in paradižnik. Danes pa OH. mmmmmm Marna http://marna.moj-album.com/

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

16. sep 2010 10:59

Pozdravljene, No tudi jaz sem ponovno začela, ker se mi je v zadnjih mesecih kar nekaj nabralo. Je pa moj drugi dan Š. Upam, da bo ratalo in da bo šla kaka kilca dol. Sicer pa vse pohvale vsem, ki ste vztrajne. Lep dan vam želim s.marinka4

SINDY  

16. sep 2010 11:17

Dobrodošla s.marinka4, tudi sama imam danes Š dan. Sem prepričana, da bodo šle kilice dol, lepo počasi pa vztrajno. Lep dan vam želim, čeprav je zunaj prav turobno vreme. SINDY

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

16. sep 2010 11:57

Marna seveda bova pridni.Še posebej,ker je vmes nagrada dan Oh.No zame pa je danes vitaminski dan,preživela pa ga bom ob sadno zelenjavnih sokovih.Bom mal hladilnik pospravla ter to obdelala v sokovniku.Je kar nekaj sadja in zelenjave za sočit.

Jutri bom pa  jedla

kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti