10. jul 2010 17:37
No naj se še jaz po res doooooolgem času malo oglasim.
Na dieto sem šla skupaj z ostalimi nekje februarja,začela sem mislim,da z 99,5kg.Hitro sem izgubila nekaj čez 3kg potem pa se mi je vse ustavilo.V prvi vrsti sem izgubila voljo.Nekaj motivacije pa mi je padlo tudi zaradi zelo slabih zdravniških izvidov ,ki sem jih dobila.Tako sem kaj kmalu dobila nazaj tiste 3kg pa še nekaj za povrh.Utapljala sem se v lastni bedi in samo jamrala ter jedla.Ko sem ponovno stopila na tehtnico je ta kazala 102,2.
Pri tem pa sem si rekla konec.Ali se vzamem v roke in živim ali se nažiram,do konca.Na srečo je zmagala prva stvar.Vpisala sem se v fitnes ,začela z redno vsaj 3xtedensko vadbo,spremenila prehrano(večinoma jo ločujem) .
Tako sem od 10 3. do 20.6.izgubila 13kg.
In čeprav imam sedaj malo prehranske pavze nisem dobila še nič gor.Naslednji teden začnem ponovno poleg telovadbe še z ločevanjem.Saj mi je zdravnik naložil še vsaj5-10kg manj(zaradi operacije,ki sledi).
Odločila sem se ,da naredim konec s kg enkrat za vselej.Vem,da bo potem potrebno tudi vztrajati,ampak bo lažje saj bom težo morala le vzdrževati.Tole je zamene prepovedano
Zato PepaPujsa potrebno je res dosti volje in motivacije.Upam,da ti bo uspelo.Pa poskusi še malo telovadbe zraven,boš videla,da bodo rezultati boljši.
Madona sem pametna,če bi tekšne nasvete sama poslušala pred nekaj leti bi bila danes bolj zdrava
kriznana