12. apr 2010 6:57
renata, ko jaz mojim otrokom kaj sladkega pečem, sebi prepražim kosmiče z malo meda, da je to moja sladica in ne padem na ta PRAVO sladico. klavdija
12. apr 2010 6:57
renata, ko jaz mojim otrokom kaj sladkega pečem, sebi prepražim kosmiče z malo meda, da je to moja sladica in ne padem na ta PRAVO sladico. klavdija
12. apr 2010 7:00
aja želja po sladkem....ni huda..bolj želja po pečenem krompirju iz pečice..no pustmo to...košček, rebro temne čokolade >70% kakava, si pa tut včasih kr prvoščim..malo Edija
12. apr 2010 21:18
Edija ČESTITKE!!! Danes pa spet 1.dan. Bo veselo naslednjih 90 dni. Prej sem šla za probo tečt. 15 minut. Je kar šlo. Lepo se imejte. barbay
13. apr 2010 17:09
jz bom pa spet začela 3 maja tk da rdim mal odmora, pol pa all over again za 90 dni , zdej bom zravn tud telovadla, kr sm se odločla da bom drugo leto kuperja spravla kupi za 3 al pa 4.( kuper je 12 krogov(350m) v 12 minutah za 2). Juhu!! jagoda s smetano
13. apr 2010 18:05
oj
Oh ta vreme sam dež jaz pa bolana,smrkam vročina kiham vsega po malo in tudi dieta ni tko kot bi morala it po načrtu.
Ful mi paše juha tako da jo pojem vsak dan vsaj dva krožnika in veliko čaja.
Ko pridem k sebi pa bom spet nadaljevala.
Barbay a ti pa še en krog saj si že dosti shujšala ali hočeš še več,potem te bomo iskali s povečevalnim steklom hahah.
lp
-pika
13. apr 2010 20:32
Rada bi še več, če bo ratalo pa še ne vem. Raje bi videla, da me iščejo s povečevalnim steklom, kot pa da še kdaj slišim, da je verjetno name težje splezat kot na Triglav (komentar neke sodelavke, pa ni bil v hecu). Res pa je, da se počutim zelo vredu, in to je tudi razlog da nadaljujem. -pika, upam, da se boš pozdravila. Lepo se imejte, pa veliko volje vsem. Poletje se bliža, bodimo vztrajne. barbay
16. apr 2010 13:41
LEP SONČEN POZDRAVČEK
Še zmeraj smrkam,vendar lepo nadaljujem s 3MD in pijem veliko čaja.
Vidim da ste vse že zunaj saj nimate časa za pisanje in tako je prav izkoristite sonček.
lep vikend vsem sotrpinkam
-pika
18. apr 2010 11:00
Hello punce!! Kje se skrivate? A gre izgubljanje kilogramov? Jutri imam sadni dan, drugi v 2.delu. Lep dan vam želim. barbay
20. apr 2010 8:17
ALI LAHKO JEM ADAMOV KRUH NA B. DAN? živjo vsem! Prvič sem na tej temi. Rabim vašo pomoč. Ali lahko pri ločevalni dieti (ko imaš beljakovinski dan) ješ adamov kruh- kruh brez ogljikovih hidratov. To je zame najtežji dan od vseh. Tale kruh pa vsebuje predvsem beljakovine in samo 1,9gOH/100g. Kupiš mešanico za peko in si ga spečeš doma. Lahko bi si naredila samo 2 štručke, ko imam beljak. dan. živilka
21. apr 2010 10:12
Pozdravljene! Sem vaša nova.Rada bi vam predstavila mojo izkušnjo z ločevalno dieto.V pol leta sem shujšala 17 kg,pa sem se včasih tudi pregrešila.Po dieti sem dala kri in ne boste verjeli,lahko bi postala krvodajalec,tako dobre izvide sem imela,pa tudi počutje je bilo odlično.Ko pa sem začela jesti vse "povprek", se mi je tudi počutje drastično spremenilo, seveda na slabše. Sedaj zopet jem ločevalno,in sem super.Lp sangvinikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Azijska solata s kozicami