7. jan 2010 13:44
1katka1 - lahko si pripraviš juhice zelenjavne---so super pa pogrejejo te...pol si jih lahko s paličnim zmešaš....njami, dobro ali pa dobro je tudi recimo zdaj pozimi jabolčni kompot NAJA74
7. jan 2010 13:44
1katka1 - lahko si pripraviš juhice zelenjavne---so super pa pogrejejo te...pol si jih lahko s paličnim zmešaš....njami, dobro ali pa dobro je tudi recimo zdaj pozimi jabolčni kompot NAJA74
7. jan 2010 14:08
eno vprašanje: kaj lahko jutri jem šampinjone z jajco???ful se mi lušta ?? PROTEINSKI DAN??? DANES SEM SI JIH KUPILA NAJA74
7. jan 2010 15:23
Naja74, hvala za pomoč, kar pa se tiče šampinjonov z jajčki pa mislim da ni problema, tukaj (http://www.mojplanet.si/index.php?page=Beljakovinski_) piše, da lahko ješ gobovo čisto juho, se pravi da lahko šampinjone tudi! Jaz na večih internetnih straneh malo pregledujem, kaj bi lahko in kaj ne jedla, pa tudi v knjigi, pa še vedno kdaj ne vem kaj bi skombinirala skupaj! 1katka1
7. jan 2010 20:27
Pozdravljene, danes sem brez problemov zdržala, za kosilo sem skuhala testenine s porovo omako, kar za vso družino, ostzali so dobili še juhico, k testeninam solato in po želji še sladico, za večerjo pa sem imela dva koščka rulade in pa temno čokolado - 75 %. Jutri imam sadni dan, bom pa si za kosilo skuhala zelenjavno juho (bo tudi za družino), nekaj toplega prija. Moram pa reči, da je sedaj, ko nisem več v službi (čakam na upokojitev) precej lažje kot ob mojih prejšnjih dietah, ko je sem si nosila kosilo v službo. Lep večer vsem "sotrpinkam", jutri pa uspešen dan. regica
7. jan 2010 20:29
Ja, pa še to, renata69, hvala, da si me uvrstila na seznam regica
8. jan 2010 7:38
no jaz pa danes za zajtrk kaki, za kosilo testenine, za večerjo pa bo sveža češnjeva pita. punce, veliko užitkov ob dieti priv priv
8. jan 2010 9:07
Dan punce....tud včerajšnji dan (sadni)mi je uspel... Ne vem kaj mi je ampak nonstop me kr naprej zebe, ostali skoraj gorijo, mene pa kr zebe...a vas tudi? danes pa mesek...no, jaz bom imela gobice z jajčko Ja tudi meni zmanjka receptov, čeprav imam knjigo 90 dnevne diete,a včasih preprosto ne vem kaj gre skupaj..ker se mi po malem lušta vsega....hvala za pomoč... lepo se imejte Vprašanje: KDAJ BOMO PRVIČ STOPILE NA TEHNICO? NAJA74
8. jan 2010 9:49
Tudi meni je uspel včerajšni sadni dan,zeblo me je in bila sem full depresivna.Danes pa sem dobre volje,ker sem zdržala.Verjetno bom tudi jaz za kosilo gobe(jurčke) z jajci in solato.Mislim,da bi se bilo najbolje stehtati po vodnem dnevu. gardelin
8. jan 2010 9:56
tudi jaz se bom stehtala šele po vodnem dnevu priv priv
8. jan 2010 9:58
Tudi midva z možem sva začeka 90...........Z mano je še kar v redu samo moža moram krotiti. Najhuje je bilo včeraj, ko je bil sadni dan hudo!!!!!!! Malo sem prebrala nazaj in ugotovila, da na sadni dan lahko jemo tudi zelenjavne juhe no to bo pa šlo. noniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Polnjene paprike