Ločevanje živil 90. dni - 5. del

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

12. jan 2009 19:32

PETARDICA:85,5 GARDELINA:88,1 KYARA :85,0 ANDREJAČ :86,0 To je za zdaj... petardica

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

12. jan 2009 19:35

drugače sem pa kar nekak pozabila na lakoto.Jutri pa bo nekaj od mesa a ? petardica

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

12. jan 2009 19:52

Danes sadni dan,zjutraj sem pojedla pločevinko manj saldkega kompota, pa za kosilo skledica motovilca z zelo malo oljčnega olja in malo kisa, zdajle pa banano in dve klementini. Tehtala se še nisem, se kar "malo bojim" da ne bom razočarana. Se pa res držim diete, ampak se še nič ne gibam, ker je zunaj tako mraz , pa iz službe pridem šele ob 16ih in je zunaj že skoraj noč. Bom pa čez kak mesec začela s tekom, to sem si obljubila. Sem dala ravno govejo juho kuhat,komaj čakam, tako da bo jutri juha, pa meso iz juhe in še malo motovilca in rukole mi je ostalo od danes andreja č.

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

12. jan 2009 21:49

No, pa se vam pridružim tudi jaz, Andreja pa mi je dala idejo. Hvala Andreja. Danes je moj prvi dan in kar težko je bilo spet začeti. Sedaj smo spraznili hladilnik in pojedli vse novoletne zaloge, ostale pa so tiste zaloge, medvedje. Jaz grem ločevalno dieto že drugič. Pred tremi leti mi je uspelo shujšati 15kg in sem bila zelo zadovoljna. Koliko imam kg vam ne bom napisala, zdi se mi pa, da več kot sem prebrala o vas. Sorry. Se pa že naprej najbolj bojim vodnih dni. Jaz sem se prvič tehtala na prvi dan diete in samo po vsakem vodnem dnevu, ker se tako bolj veseliš uspeha, dnevno pa se ti ne pozna tako in si včasih lahko tudi razočaran, ko številke na tehtnici ostajajo iste. No toliko za danes in se še oglasim. Veliko uspeha in volje vsem.

karnak

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

12. jan 2009 22:24

Dober večer, punce! Samo, da se javim - danes je moj šesti dan in še vedno se vsega držim in celo vsak dan telovadim. Pravkar sem bila eno uro na eliptiku, šibam pod tuš, pa spat. Jutri bo dolg dan. In zame nekaj sladkega. Držite se, in pišite! Meni zelo pomaga, da vas(nas) berem!!! Lahko noč! mojcej77

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

13. jan 2009 8:36

Ojla, jest se pa ne znam dat gor na vašo razpredelnico, šrosim če mi katera pomaga al pa natančno pove, kako se to naredi, teža na dan 05.01. je 85,4 kg. Tehtam se čisto vsak dan zjutraj in vsak dan imam malo manj kg, tudi tisti dan ko malo zabluzim gre dol, tako da sem do sedaj prišla že na 81,5 kg. Danes bodo za kosilo spet gobe z jajci, jih imam polno skrinjo, samih jurčkov in lisičk. Mož jih zelo rad nabira, jem jih pa samo jaz. Kar se pa kavice tiče, sem pa iz Kranja. Verjetno bomo težko našle lokacijo, ker smo iz tako različnih koncev. Lp. gaja1

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

13. jan 2009 8:48

PETARDICA:85,5 GARDELINA:88,1 KYARA :85,0 ANDREJAČ :86,0 NAJA74: 89 GAJA1: 85,4 GAJA 1 - kopira se tako - greš na našo razpredelnico....počrnič...stisneš desni gumbek na miški,kjer ti piše kopiraj....potem greš polje, kjer si dopisujemo ...stisneš desni gumbek...kjer ti piše prilepi...in to je to POSKUSI! KARNAK- doborodošla med nami..skupaj smo močnejše Zakaj pa teža skrivnost?Nam lahko zaupaš...smo na istem, kr opogumi se in izdaj težo, ne bomo ti je vzele Danes pa me čaka mesek.....že kuham govejo juho....imam pa velik kos pečenke še ...njami Piše v knjigi da lahko poješ recimo 50 dag svinjskih rebrc...super, a ne? Jaz še vedno nič ne telovadim Pijem pa zdaj zelo veliko, se mi zdi da me kr žeja in žeja....najraje pijem navadno vodo not pa stisnem malo limone.... Piše, v knjigi, da bi bilo dobro da bi zjutraj spile 2 dcl donata - a ga katera pije? Pa suhe slive ko se spomnim si zvečer namočim in pol spijem sok in jih pojem..dobro je poskusite No, lepo se imejte NAJA74

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

13. jan 2009 9:22

Ja super Naja74, sem že poskusila in je šlo, sem pa res heker a ne? Hvala. Tudi jaz zelo veliko pijem, tudi jaz najraje vodo z limono, nikakor pa mi ne gredo tiste kupljene vode z raznimi dodatki. Ima vse en tak čuden umeten okus. Lp gaja1

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

13. jan 2009 10:50

Živjo, drugi sadni dan je za mano, danes zjutraj je tehtnica kazala 2,5 kg manj kot na začetku. Juhu! Do cilja imam samo še 15 kg. Na prejšnjih straneh me je ena od vas spomnila, da si je treba tudi izmeriti obseg - vsaj 2 ali 3 (npr. prsi, trebuh, boki), ker se po polovici diete lahko zgodi, da kilogrami ne gredo nikamor in bi zato lahko mislili, da ne hujšamo več. Ampak če se pa takrat meriš, vidiš, da se maščoba vseeno topi. Danes sem tako lačna in zebe me. Komaj čakam, da bom nekaj jedla. Lepo se imejte, Sy

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

13. jan 2009 13:18

Zebe ...........mene ves čas...................... Jaz pa zdajle od kosilaaaaaaaa njami...........pečenka....solata.....juha...črna štručka........ lp NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti