11. jan 2009 14:19
Naja74,a niso njoki iz krompirjevega testa....a ni to potem na škrobni dan? Zdajle sem prišla iz pohoda,sem se ful zlaufala,zdaj pa še mal v hribe na vikendico. lepo popoldne petardica
11. jan 2009 14:19
Naja74,a niso njoki iz krompirjevega testa....a ni to potem na škrobni dan? Zdajle sem prišla iz pohoda,sem se ful zlaufala,zdaj pa še mal v hribe na vikendico. lepo popoldne petardica
11. jan 2009 14:53
Jaz se grem pa zdej na ribnik drsat :D haha V bistvu bom spremljala sina, greva pa peš, tako da bo še sprehod zraven, da se mal razmigam. Za zvečer pa še ne vem, kaj bomo jedli. Mogoče čokolino (?) haha Imam vsesorte sladkarije še od novega leta, ki sem jih dobila za darila, tako da bom mogoče kar nekaj od tega pojedla pa bo dovolj. Zdaj pa grem, LP
11. jan 2009 18:48
MATRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR mislim da sem se danes zaj...... danes bi morala jest testenineeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jutri se prvič tehtam..... NAJA74
11. jan 2009 19:09
naja nič hudega jutri imej sadje tako kot moraš... jaz se tehtam na B dan... petardica
12. jan 2009 6:04
Strinjam se, da se po koncu diete dobimo na kavici in se spoznamo ter malo poklepetamo. Jaz sem iz MS, da boste vedeli kje organizirati srečanje. Pa koliko nas pride, nas pač pride.
No, danes pa veselo po vitaminih, da nas ne ulovi kakšen prehlad. Ne vem, kako je drugje, tu na našem koncu so vsi prehlajeni in smrkajo. Mene še ni ulovil! Se ne dam!
Kyara
12. jan 2009 7:40
Ojla, včeraj sem spet malo zabluzila, danes pa nadaljujem s sadjem, upam da ne bo nobenega problema. Mene lakota zvije popoldan in zvečer, ta teden pa sem popoldan v službi, tako da hrana ne bo dosegljiva in če ni nič pri roki, potem pač ne jem. Kaj bo danes za kosilo še ne vem, mogoče spet pečena jabolka, ampak nekaj toplega sigurno, ker je pri nas res hudo mraz, zdajle termometer spet kaže -12. Kar se pa tiče prehlada, tudi okrog mene je vse prehlajeno in tudi mene se ni še nič prijelo, vitamini res pomagajo in naša dieta jih je res polna. Opazila pa sem še nekaj in sicer, da sem po dolgem času spet večkrat žejna, pred to dieto sploh žeje nisem čutila, mogoče sem celo pomešala občutek žeje in lakote, pa sem namesto da bi pila, kar jedla, kile pa so šle lepo gor. A je to opazila še katera? Lp gaja1
12. jan 2009 9:44
OJLA PUNCE
Sem si mogla prav čas vzet da sem vse prebrala tok ste pridne s pisanjem,saj me dva dni ni blo nič na forumu no vidim da ste kar pridne.Jaz pa sem majčkeno grešila tko da danes pospešeno začnem s telovadbo in seveda brez greha naprej.
Imam škrobni dan in si bim privoščila riž z zelenjavo ter radiček v solati mmmmmmmmmmmm komaj čakam,seveda veliko čaja in telovadba.
Vidim da ste nekatere za stvar ,da se po končani diete spoznamo in se tudi jaz veselim srečanja.
Zdaj pa veselo na delo in se lepo imejte
papa
-pika
12. jan 2009 12:10
OJLA VSEM! NOVICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DANES SE STEHTALAAAAAAAAAAAA 85,40 KG!!!ju hu hu Presrečna sem, da vztrajam -3,5 kg sem shujšala Gaja 1 - tud jaz postajam bolj žejna al pa sem končno začela ločevat žejo od lakote Se je katera že stehtalaaaaaaaa??? kolk minusa vam kaže...??? Moram pa vam priznati nekaj...do danes še nisem nič storila s telovadbo.ne telovadim :( ni mi Danes pa sadjeeeeeeeeee njami....pojedla sem že 8 suhih sliv namočenih od včeraj....pol imam 2 grenivki....mandarine...grozdje črno dijo NAJA74
12. jan 2009 12:24
joj še nekaj....................je katera od nas, ki smo začele 5.1. izračunala, kdaj končamo z dieto - datum??? Če katera ve, naj napiše NAJA74
12. jan 2009 12:34
Ojla! Koliko ste napisale od kar se nisem javila. V petek sem malo grešila,- roj. dan. V soboto sem jedla krompirček in solato. Včeraj pa je ,,vlekla,, polna luna. Bilo je kar fajn le malo me je zeblo. Pa veliko tekočine sem spila. Danes pa imam sadni dan (čeprav sem zjutraj pojedla dva koščka štrudla, ne preveč sladkega, ki naj bi mi pripadal že včeraj, hi, hi,...). Pojedla sem že dva jabolka in eno pomaračno. Za kosilo bo zelenjavna juhica zvečer pa pečene banane. Njami. Tehtam se drugi ponedeljek. NAJA74 mislim, da naj bi bilo konec naše diete nekje 04.04.2009, če se ne motim. Imejte se. mialKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Jernejev zelenjavni curry