10. sep 2008 23:25
Katarina moj sinek je bil maja star 10 let , ta mala pa 6.9 je bla 6 mesecov stara , kr veliko razliko sem naredila . Za pohod v hribe boste žal mogle it brez mene ker sem jaz predaleč ...sem iz Trbovelj .... ELMA
10. sep 2008 23:25
Katarina moj sinek je bil maja star 10 let , ta mala pa 6.9 je bla 6 mesecov stara , kr veliko razliko sem naredila . Za pohod v hribe boste žal mogle it brez mene ker sem jaz predaleč ...sem iz Trbovelj .... ELMA
12. sep 2008 9:56
Katarina K je napisal/a: |
Evo punce! Senožeče so strateška točka! Predlagam en lep jesenski dan, da gremo na Vremščico! Pot ni pretirano zahtevna in se lahko hodi po senčki. Pa ni treba nič dinarčkov sabo vzet, ki sira ne smemo kupovat, ker ni za dijeto!. Bomo vzele vodo, pa je rešeno. Najbolje bi bilo, da se gre med kosilom in večerjo in ne bo treba hrane nosit s sabo. Po kosilu torej! In ker so Senožeče med Koprom in LJ ali Mariborom, je na pol poti skoraj za vse. Pa fotoaparat je treba s seboj vzet! Jaz bi kar določle datum, vi mi pa okvirno povejte, kako ste kaj s časom, če bi katera res rada prišla pa ne more ta dan, se bi lahko preložilo. Pa naj bo kar nedelja28.09.2008. Sporočte, katera pride! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ |
12. sep 2008 20:07
Pol pa odpade, če jih dosti ne more. Bomo šle pa drugič. Jaz grem v nedeljo za en teden v Kranjsko goro, vi pa lepo hujšaste in pol bomo popravle tabelco! Pa zame velja isto. Danes je bil sadni. Bljak! Komaj čakam mesooo! Jutri si bom nakupla še za na dopust, za sadne dneve, pa bo šlo. Imam še 11dni, če sem prav zračunala. Komaj čakam, da bom lahko pojedla za večerjo kak jogurt al pa kos sira. Jogurte kar pogrešam. Kaj pa pri vzdrževanju, tiste ki ste drugič na dijeti, ste jedle zjutraj vedno samo sadje? Meni samo to ni lih všeč, ampak se bom držala. No pa se slišimo po dopustu. lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
15. sep 2008 10:22
Katarina, uživaj v Kranjski Gori. Ne vem, če nimajo že snega, glede na to kako je mraz :o). A imaš sabo smučke pa sanke ... Kako zelo mirno je tukaj. Že za vikend sem kukala, če je katera kaj napisala in nobene ni bilo. Sem iskala motivacije in moram priznati, da sem spet grešila in sicer sem na OH dan zvečer pojedla preveč sladkega. Mi je bilo naslednji dan takoooooooooooo žal, ampak nazaj nisem več mogla. Meni tale OH dan sploh ne odgovarja, saj sem cel dan lačna in še zvečer se tako zelo težko ustavim. Do zadnjič sem se vsakič močno mučila in tokrat popustila. Ko enkrat v ustih okusim sladko se počutim kot bi me nekdo spustil s povodca ... Takšnih težav nimam niti na sadni dan, tako močne želje mislim. Danes imam Š dan in privoščila si bom kumarično solato s krompirjem in dva vroča krompirja. mmmmmmmmmmmm komaj čakam. Pridne bodite punce in oglasite se kaj, da ne bo takšnega mrtvila tukaj. LP Marina5
15. sep 2008 15:23
Marina, potem si pa vmes med kosilom (npr. makaroni) in večerjo (sladico) privošči kakšno solato ali pa ne-sladko sadje, npr. jabolko ali grenivko. Mislim, da bi ti moralo malo umiriti želodček do večerje in da te ne bi tako močno zagrabilo sladko. Hudo je s tem cukrom, tud js mam s tem problem.
15. sep 2008 15:28
Marina5 Katarina K uživa na dopustu, vendar ti uživaš v "hrani", ti, ti paconka. Saj smo se že zmenili, ko te prime huda "požrešnost", je treba zagrabit flaško z vodo!!!!!!!! Jaz sem končala prvi del hujšanja, sem zadovoljna. Prva runda je dobljena. Upam, da bom tudi naprej pridna in da bom shujšala še kakšen kilogramček(vsaj do 85). Potem pa bom vse skupaj ponovila, ker hočem priti vsaj do 75 kg. Skrbi me samo kam bo šla moja odvečna koža. Na nogah je vse ok. samo na rokah mi pa koža visi, ne hudo, ampak jaz jo vidim. Malo od starosti in malo od hujšanja. Ali obstaja kakšna fajn kremica, da se koža malo povleče nazaj? Pa še to, dobila sem svoje prve kaubojke, me je častila hči za pridno hujšanje. BOMO ZMOGLE? BOMO JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Pozdrav vsem Vandolina
16. sep 2008 8:11
Dobro jutro punce, Vandolina, prav imaš. Vse to je meni jasno že naslednji dan, da je voda rešitev namreč. Ampak jaz bi rabila batine tisti moment ko me zagrabi, čeprav mi tudi tvoje "post festum" kreganje malce pomaga. Kar se tiče krem je bolj težka. Lahko ti priporočim hladno prhanje in pa mogoče ročke za telovadbo. Na dolgi rok je to gotovo najbolj uspešno, čeprav bodo prvi uspehi vidni šele čez kakšen mesec. S kremami pa meni ni nikoli uspelo, kljub temu, da sem par let nazaj zanje zmetala ogromno denarja. Veliko uspeha pri nadaljevanju hujšanja in veliko sexi pohodov v novih kavbojkah ti želim :o)) Lepo se imejte. P.S. Zdaj sem spet pridna in ne grešim. Najbolj sem vesela, da se zvečer ne bašem!!! Marina5
16. sep 2008 9:59
Vidim da ste pridne ,tudi sama se vam bom morala pridružit,ker sem se spet zredila... Redno prebiram kaj pišete in vidim da vas je kar veliko... lp petardica
16. sep 2008 10:45
Hojla punce! Prvi dan je za mano. Čeprav v glavi še ni vse jasno da sem na dieti, sem se včeraj odločila, da ne časkam več na dan D ampak sem včeraj usekala prvi B dan. Sicer sem tekom dneva skoraj pozabila da sem začela in bi skoraj romal prigrizek v usta tako mimgrede, ena čokoladka. Pa sem se zadnji trenutek spomnila, da sem zdržala več kot pol dneva in takoj odložila in segla po jabolko. Bravo jaz, upam da se v 14 skuliram spet na tak ritem prehranjevanja, ker potem je vse lažje. najtežje je začeti. Marina si pa tudi jaz včasih privoščim, še popoldansko sadno /zelenjavno malico. Tudi stročji fižol sem vedno jedla v kombinaciji in vseeno hujšala. Fižol pa vedno le na Š!!! In vedno z krompirjem. Nekako mi je pri tej dieti prirasla k srcu kombinacija kuhani krompir in fižol. Tudi solata in ostala zelenjava je na sporedu vsak dan tudi na OH. Saj bistvo vsega je v tem da jemo več solate in druge zelenjave, veliko vlaknin da nas čimbolj nasiti in požene peristaltiko z večjo hitrostjo naprej. Torej navalite na zelenjavo,..., še vedno je bolje pojesti eno jabolko ali korenček več, kot se kesati po sladki požrtiji. Danes bo za kosilo zelenjavna rižota z solato iz radiča in krompirja, njami.... Se še kaj tipkamo, by
16. sep 2008 11:13
Hm, mene pa ne mara ta dieta : al je pa samo to da spijem tolk vode hehe.. Drugače pa jaaaa danes 16 dan juhuhu! Včasih si mislm ojej tmala v kaj si se mogla spravt.. in posebej razmišlam to ob sadnih dnevih (k ga mam lih dans juhu) Ampak BOM-O zmogle _tmickena_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Rezanci Barilla s slanino in gobami