Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

8. jun 2008 16:38

Upam, da se čimprej pozdraviš Andreja č. - ja, hudo je, če želodec nagaja, še posebej se upira, če vanj nalagaš "probleme". Treba se jih bo nekako znebit - ne sekiraj se prevečkrat, včasih pomaga tudi, če z roko zamahneš in skrbi odmisliš

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

9. jun 2008 9:36

Dobro jutro! Zdaj pa zares. Trdno sem se odločila da moram ponovno začet z 90 dnevno. To je groza, ne morem se več gledat v ogledalo. Začela bom tudi kolesarit, saj drugače se nič ne gibam in bo te šlo še bolj počasi dol. Lani sem že hujšala 90 dni, izgubila sem 9 kg, a 7 sem jih dobila nazaj. Čeprav prepozno,ker je že poletje pred vrati sem se odločila da moram resno začet ponovno. In za nič na svetu ne smem izgubljene kg dobit nazaj. Danes je mj prvi dan in za zajtrk sem pojedla peščico češenj in spila eno kavico (z mlekom).Brez mleka ne morem pit, brez kave pa tudi ne. Tako, gremo novim zmagam naproti. Držim pesti za vse vas in ve dajte za mene. Se še oglasim kaj. Aja štartam pa z 63 kg pri 156 cm. tocka

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

9. jun 2008 10:09

točka jest sem imela pri 162 cm 78 kg in se nisem počutila debelo....prehrano sem spremenila zaradi zdravja.... kuharca37

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

9. jun 2008 21:23

Pozdravček! Kako ste hujšarice? Jaz odlično, z dieto sem končala kake 14 dni nazaj in sem ponosna nase. Oklestila sem 10 kg s 3 md, pred tem pa sem izgubila še 3 kg, tak, da skupno 13 kg. Skoraj vsak vikend sem na morju, tak da se tam ne držim čisto kot bi se mogla. Jem še vedno sadje dopoldne, a tu pa tam se pregrešim pol čez dan, tudi kak kozarec piva spijem in pojem, kar si zaželim, a ne pretiravam. Tak, da če slučajno čez vikend dobim kako kilco al pa dve gor, ju pol čez teden zgubim. V ponedeljek imam običajno sadje, tak, da se mi teža uravna nazaj na kile po dieti. Ne bom si več dovolila, da se mi kile vrnejo. Me je strah stopiti na tehtnico, a moram, ker če ne bom, bodo kile spet prišle prehitro nazaj. Upam, da Vam gre hujšanje dobro od rok. Pazite nase. PAPA saby

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

9. jun 2008 21:30

Mene je najbolj ponovno prizadelo to da mi v nekaterih trfovinah niso več prav niti majce s številko L tocka

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

10. jun 2008 7:01

sabu, iskrene čestitke blažkaa

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

10. jun 2008 11:29

Ojla, Pozdravljene po dolgem času. Marsikatera od nas je bila svoj čas zelo dejavna na tem foumu potem pa smo se kar porazgubile. Ja med njimi tudi jaz. Kaj delam oz. jem, Veliko bolj po pameti, kaka stvar me sicer še premami vendar če se le da ločujem. Kristalka, ti, ki si z vsem na tekočem kdaj danes nastopi luna? Sicer pa vam želim lep uspešen dan s.marinka4

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

10. jun 2008 15:01

Pozdravljena s.marinka - ja res je, kar porazgubile smo se. Ne vem a to pomeni, da smo željeno dosegle - pa četudi smo, je treba vzdrževat. To pa včasih rado zapelje. No ja, zato pa je lunca tu: danes prvi krajec ob 17.04 - ni nujno, da je samo tekočina - sem prebrala, da je v redu tudi surova zelenjava... - no pa dajmo

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

11. jun 2008 8:36

Ja; Kristalka nekaj sem dosegla, bi rekla, da polovico tistega kar sem si zadala. Sicer nisem imela veliko za izgubiti ene 3 kilce pa bom z ločevanjem tudi spravla še dol. (vsaj upam, da jih bom Lep dan in pohvala vsem, ki ste vztrajne s.marinka4

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

11. jun 2008 8:54

Pozdravljene, tudi jaz sem se odločila, da je nekaj treba naredit. Ker sem popoln laik glede 90 dnevne ločevalne diete, me zanima naslednje ( pa ne se smejat): o.k. beljakovinski, škrobni, OH, sadni dan. Obroki so 3? Al se lahko tudi pregrešiš z malico? Voda - koliko? Jasno mi je, da čim več gibanja. Še kaj? pozdrav, deanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti