24. maj 2008 10:51
Pozdravljeni!
Ker po večini dosegate zelo lepe rezultate izgubljenih kilogramov, ste me prepričali, da sem se danes za to dieto odločila tudi jaz. Sicer sem bila na tej dieto že nekaj časa nazaj, vendar sem bila premalo disciplinirana, odločna in vztrajna, zato sem veliko grešila in potem skoraj vsak tretji dan ponavljala od začetka z beljakovinskim dnem, jej je sem bla genij. Drugače pa moram priznati, da mi je že uspelo shujšati 10 kg vendar z dieto manj žri, pa če se da zvečer nič. No danes imam 63 kg in ker sem velika komaj 157 si želim, da bi mi jih uspelo stopiti še vsaj deset. Moja šibka točka je kruh, saj bi ga svežega kot pena lahko zmazala velik velik preveč. No sedaj sem se trdno odločila da vztrajam z vami in zakorakam v jesen nekaj kilogramov lažja.
Vsem, ki ste že prave suhice iskreno čestitam za odločno voljo, trud in disciplino da ste dosegle svoj cilj, vsi ostali pa se bomo še mal potrudili, se spodbujali in tako nam bo skupaj uspelo. Vsi skupaj bomo zagotovo dali dol 10 kg ;) čeprav je to samo moj cilj ;)
No lepo se imejte, po dieti pridno jejte, veliko se smejte in na sončeka pejte.
kiki
kikis