1. srečanje kulslo, slike so že v galeriji

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

13. okt 2005 16:23

Lingua, pozdravljena! Tudi mene vedno doma debelo gledajo, ko rečem, da me cel dan ne bo. Pa ja! Saj otroci tudi grejo po svoje, pa jih ni, tudi možje, pa ni konec sveta, tudi mame lahko gremo enkrat na leto na luštno! Bo pa ati poskrbel za njih, sicer pa 17 in 7, no, bo ta večji poskrbel za ta malega. Sicer, lahko je rečt, vem, jaz imam stara 22 in 17, pa ne vprašaj. Sicer ne podreta hiše, ko naju ni, ampak pritožbe pa kar dežujejo, ko se z možem vrneva domov. Moraš jih pustiti malo same, da izkoristijo čas zase tako, kot si včasih želijo, da bi, če bi bili sami doma. Nakladam, ne? V glavnem, bilo bi lepo, če bi si lahko vzela čas, da se spoznamo. LP! Galja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

13. okt 2005 16:50

Uh, to si samo me mame mislimo, da otroci ne morejo brez nas, v resnici pa se še kako lepo znajdejo. Moj 20-letni sin tudi pravi, da je cedevita dobra samo iz mamine roke, ker se mu je samemu ne ljubi naredit. Ampka ko me ni, tudi ni žejen, je sestra dobra, pa tudi sam si jo zna pripravit. Imam to srečo, da so moji zdaj v fazi, ko se jm zdi lepo, da gre tudi mama s kom kdaj ven in da se znajdejo po svoje, pa tudi mož je te sorte. Torej, lingua, kar pogumno na pot, nikomur ne bo krona padla zglave, če bo naredila kakšno malenkost samo zase. Navsezadnje, če mame niso dobre volje in zadovoljne, kaj imajo potem otroci in možje od njih? No, temu zdaj lahko reče tudi odkrito nagovarjanje, kar je navsezadnje tudi res. Odločila se boš seveda sama, a misli kdaj tudi samo nase. Gpvprim iz lastnih izkušenj, dolgo s em počela podobno kot ti - samo nikar kam od otrok. n eš kaj? Še bolj te cenijo, imajo raje in spoštujejo, če jih kdaj pustiš same zaradi nečesa, kar storiš samo zase in za svoj gušt. No, se mi zdi, da jadram v neko drugo tem. Me pač včash malo zanese, danes pa me sploh daje neka otožnost in melanholija...Kaj češ, vsi smo pod kožo krvavi. Mamamia mamamia

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

13. okt 2005 17:37

Mi trije (še bratec in sestrica) smo bili pa vedno takoooooo veseli, ko sta šla starša kam na izlet za vikend, če je bil cel teden pa sploh. Nikoli nam ni nič manjkalo, še hecali smo se da je hiša vedno pospravljena ko njiju ni in da smo siti. Zdaj ko se vidimo pa samo ob vikendih, ker je vsak na svojem koncu, pa vsi komaj čakamo da pridemo domov. Lingua, če jim pripraviš kosilo, ki ga lahko pogrejeta sama lačna ne bosta, ostali čas se bosta pa že zamotila. Le pogumno, tako kot je rekla mamamia. lp, Marija

smetana  

član od: 26.11.2003

sporočila: 26

14. okt 2005 7:21

Drage punce, Kar zavidam Vam takšno lepo srečanje. Jaz žal ne morem, trije majhni otroci, pa eden redkih obljubljenih vremenskih vikendov. Jo bomo mahnili na morje, da se naužijemo morskega zraka. Vedno dobra naložba pred jesenskimi prehladi. Bom pa z veseljem prebrala in spremljala vsa Vaša poročila. Mimogrede, lani sem spremljala Verine priprave za na Irsko, poročila pa nisem zasledila. Mi katera pomaga, kje je ! Lepo druženje, DARJA

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. okt 2005 0:27

Zdravo! Sem se že vrnila domov iz enotedenskih počitnic, sinova in mama, ki stanuje v bližini, niso utrpeli kakšne posebne škode. Na srečanje pridem brez težav, saj stanujem v MB v Novi vasi.Priponka je super. Se že veselim! riba-ribica

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

15. okt 2005 8:47

Pozdravljeni! Tudi mene štejte zraven. Sem iz Ljubljanskega območja, tako da lahko peljem še 2 osebi. Se vidimo! ZIMA

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

16. okt 2005 11:10

Bi pripeljala s seboj enega moskega, sam je 9 mesecev star!? Kaj pravite? Kuhalnico ze rad drzi v roki! Rade volje bi prisla, edino z mozekom se je se treba zmenit. Upam, da ze do jutri! P.S.: Večino električnih aparatov nam je scvrla elektrika, ker nam je nulo prebilo. In tako so šli računalnik pa internet in se slepam pri sestri..... Zato ni bilo nobenega glasu od mene. Lp, Sara veverica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

16. okt 2005 11:46

Me veseli še nekaj novih prijav. Riba- ribica, srečali se bomo nekje na pol poti med Novo vasjo in Radvanjem (od tam pridem namreč jaz). Sara, samo hrabro z malim moškim na srečanje. Ti boš uživala, me pa ga bomo crkljale. Pripelji še moža zraven, č emu ne bo všeč v prostoru, kjer bomo mi (namenoma nisem napisala me, ker imamo med prijavljenimi tudi moškega s foruma!!!), bo pa šel na sprehod, lahko ga pošlješ v Tuš po nakupih, ali pa naj sedi pri šanku... Skratka, smo odprta družba dobre volje, za vse se najde prostor. Mamamia mamamia

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

16. okt 2005 22:08

Ata je dal žegen, z malim prideva (če seveda ne pade sonce z neba), on pa bo doma nekaj prčkal okoli bajte. Se vidjamo! veverica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti