1. srečanje kulslo, slike so že v galeriji

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

23. okt 2005 16:14

Hm, poslala sem na info@kulinarika.net. Zdaj ne morem preverit, ker sem v službi, ampak še opoldne sem gledala po poslani pošti in videla, da je šla pošta naprej. Če pa je kaj "škripnilo", pa bom poslala danes zvečer na Bojan@itd, ko pridem domov. Mamamia mamamia

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

23. okt 2005 16:21

mamamia je napisal/a:
Hm, poslala sem na info@kulinarika.net. Zdaj ne morem preverit, ker sem v službi, ampak še opoldne sem gledala po poslani pošti in videla, da je šla pošta naprej. Če pa je kaj "škripnilo", pa bom poslala danes zvečer na Bojan@itd, ko pridem domov. Mamamia mamamia
K meni žal ni nič prišlo Če je email ogromen se lahko zgodi, da se kje na poti izgubi. Če si dala notri 10 nestisnjenih slik in je bil 30Mb, potem... je bolje da jih pošlješ po par na en email Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

23. okt 2005 16:30

Vidim da ste se imeli super,ker ni šlo drugače vas bom videla vsaj na slikicah ,drugič se spoznamo v živo. lp goga

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

23. okt 2005 16:40

Pozdravljeni! Hja, vidim, da je Martin pustil dober vtis, mu prenesem Jernej, moram priznat, da imas prav, glede mojih pričakovanj. Ampak že ko sem o tem razmišljala sem vedela, da brcam v meglo - vedela sem, da bo cel kup presenečenj. V pozitivnem smislu sem dojela vse prisotne. Fino je bilo z vami.... Tudi ata je bil vesel, da je sinko sodeloval. Kar se tiče vpridnosti našega fantiča. Nekateri pač znamo, a ne? Naslednjič pa hladni bife iz vseh koncev Slovenije! Lp, veverica

mamamia  

23. okt 2005 17:05

jernej je napisal/a:
mamamia je napisal/a:
K meni žal ni nič prišlo Če je email ogromen se lahko zgodi, da se kje na poti izgubi. Če si dala notri 10 nestisnjenih slik in je bil 30Mb, potem... je bolje da jih pošlješ po par na en email [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej, zdaj sem poslala še na bojan@kulinarika.net. Je prišlo? Mamamia mamamia

jernej  

23. okt 2005 17:11

Zdaj sem pa jaz dobil... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

23. okt 2005 17:13

ja, tud k meni so prispele fotke, hvala. Bojan

mamamia  

23. okt 2005 17:25

No, zdaj sem si pa oddahnila... Mamamia (drugič v zvezi s srečanjem; prvič že včeraj, ko se je izkazalo, da so udeleženci zadovoljni, vsaj velika večina; ) mamamia

jernej  

23. okt 2005 17:27

sara je napisal/a:
Pozdravljeni! Hja, vidim, da je Martin pustil dober vtis, mu prenesem Jernej, moram priznat, da imas prav, glede mojih pričakovanj. Ampak že ko sem o tem razmišljala sem vedela, da brcam v meglo - vedela sem, da bo cel kup presenečenj. V pozitivnem smislu sem dojela vse prisotne. Fino je bilo z vami.... veverica
Ja Sara saj sem rekel, da sem Meredez, ki sem ga kupil iz oglasov na tej strani pustil doma Da ne boste želele da ukinem plus paket. Ker iz njega se bo nabralo ravno dovolj za ženinega novega BMW-ja. Ta stari je že prestar, tri leta ima Ker v resnici nisem preprost, ampak je KulSlo večje podjetje kot Mercator, res pa je, da se nikoli na srečanjih ne rinem v osprednje z njim Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

23. okt 2005 18:54

Jernej, pa kaj si daš toliko opraviti s temi avti. To je vendar kulinarični forum! Sicer je bilo pa res prav fajn. Se že zdaj veselim naslednjega srečanja. Pozdrav vsem in hvala za prijento družbo, Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti