23. okt 2005 21:18
jernej je napisal/a: | ||
|
23. okt 2005 21:18
jernej je napisal/a: | ||
|
23. okt 2005 21:54
sara je napisal/a: | ||||
|
23. okt 2005 22:26
No pa da še jaz razkrijem svoje vtise. Blo je enkratno, fantastično,fenomenalno,neponovljivo.... Zjutraj me je že sicer mal zvilo in sem že mislila da bom ostala doma,ker nisem poznala nobenga pa tud na frišno sem prjavljena na kulinariki.Ampak vseeno sem se odločla in šla...pa mi ni blo žal.Sem se mela super fajn. Upam da se kmalu spet vidimo. Atieno
23. okt 2005 22:38
jernej je napisal/a: | ||||
|
23. okt 2005 22:38
hoj hoj, pomoje sem bolj pri zadnjih, ki pišejo o svojih vtisih s srečanja, pa vseeno. Jaz tudi dajem čisto petko prav vsem in vsemu. Galji in Mamamii, ki sta vse organizirali, pridnim otrokom, super hrani (jaz sem imela vegetarijansko varianto in sem bila zeeelo zadovoljna), fajn udeležencem srečanja...skratka, meni je blo super. Se že prijavljam za naprej, kjerkoli in kadarkoli že bo to maja
23. okt 2005 22:46
SIBA je napisal/a: | ||||||
|
24. okt 2005 7:56
Prav žal mi je, da se nisem udeležila srečanja. Premamil me je nov hribovski podvig, od katerega pa ni bilo nič, ker je bil za ta letni čas prezahteven. Tako je "padla" samo Slivnica in maketa v Dolenjem Jezeru. In ob 4 smo bili že doma. Verjetno je boljše, da se nisem podala v MB, ker je bil za mano strašen teden in vsak večer sem se zvrnila v posteljo od utrujenosti. Tako tudi v soboto bo 4 in 5 minut. In potem sem sanjala o čarovnicah... Upam, da bodo še priložnosti. Aja, Jerneja sem pa že videla na štantu v Cankarjevem domu. Ne vem, kaj ste mislile, kako da izgleda. Kot Sašo Peče????!!!!!! Nemogoče, če bi bil tak, potem ne bi delal Kulinarike. Mimika
24. okt 2005 11:05
Tako mi je žal, ker sem zaradi preobilice dela čisto spregledalo tole srečanje. Upam, da bo kmalu nova priložnost. Suzi
24. okt 2005 12:21
Jaz sem pa res verjetno zadnja, ki se javljam ni bilo časa prej smo imeli sorodnike iz Beograda na obisku in celo nedeljo posvetili njim. Z eno besedo bilo je res krasno srečanje. Zahvala obema organizatorkama saj sta vse pripravili brez napak od lokacije do hrane in vsega ostalega. Upam, da to ni bilo prvo in zadnje srečanje in sigurno bom prisotna na naslednjih srečanjih, takih stvari v življenju ni nikoli preveč. Današnji časi so taki, da vsi samo nekam hitimo in zdi se mi prav, da si vzamemo čas in spoznavamo nove ljudi, ki nas bogatijo z novimi pogledi in izkušnjami. Vsem skupaj še enkrat hvala res je bilo lepo! Mateja mperhaj
24. okt 2005 12:50
Kje so pa slikice? Ali še pridejo? Galerija je tukaj, napisano srečanje... slikice pa nobene - ali pa jaz ne vidim. Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Pecivo iz bučk