28. okt 2005 13:49
Slikice so zelo lepe. Vesela sem da ste se imeli tako lepo. Upam da se udeležim naslednjega srečanja. biba
28. okt 2005 13:49
Slikice so zelo lepe. Vesela sem da ste se imeli tako lepo. Upam da se udeležim naslednjega srečanja. biba
28. okt 2005 16:14
Eni uživajo na srečanju, drugi pa v službi cel dan, šmrc. Ampak naslednjega srečanja, če bo pa ni za izpustiti. Če pa bi še jaz prinesla sabo svoja dva mala "terorista", bi bila gostilna v razsulu. LP jade
28. okt 2005 16:28
Jade, samo hrabro. Ni jih otrok, ki jih ne bi ukrotili...Mamamia mamamia
28. okt 2005 22:22
Drugo leto naj bo srečanje v znamenju "piknika" z družinami, bodo otroci povedali, kakšne kuharice so njihove mame. Otroci ne lažejo (ha,ha)! Galja
1. nov 2005 11:27
Večkrat grem pogledat slike (in prebrat tekst) v Galerijo in si skušam zapomniti obraze, da si potem lahko predstavljam tisto, ki kaj napiše na forum. Ampak tista slikica v sredini predzadnje vrste slik - sama pregreha za nas na 3MD. Uf, kako bi sedlo.... Ste pa tako luštkane, da se vas kar ne morem nagledati. Sedaj se 3MD-jevke dobijo v Celju in upam, da se bodo tudi te slike pojavile v Galeriji, da tokrat ne bodo pozabile fotoaparatov vzeti s seboj. Jih moramo kar malo spominjati na to, a ne? DušankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Svaljki z žajbljem