23. okt 2005 15:23
mamamia je napisal/a: |
Slikice sem včeraj poslala, verjetno pa Bojan in Jernej potrebujeta malo počitka, preden jih obdelata in pošljeta na forum. mamamia |
23. okt 2005 15:23
Slikice sem včeraj poslala, verjetno pa Bojan in Jernej potrebujeta malo počitka, preden jih obdelata in pošljeta na forum. mamamia |
23. okt 2005 16:14
Hm, poslala sem na info@kulinarika.net. Zdaj ne morem preverit, ker sem v službi, ampak še opoldne sem gledala po poslani pošti in videla, da je šla pošta naprej. Če pa je kaj "škripnilo", pa bom poslala danes zvečer na Bojan@itd, ko pridem domov. Mamamia mamamia
23. okt 2005 16:21
Hm, poslala sem na info@kulinarika.net. Zdaj ne morem preverit, ker sem v službi, ampak še opoldne sem gledala po poslani pošti in videla, da je šla pošta naprej. Če pa je kaj "škripnilo", pa bom poslala danes zvečer na Bojan@itd, ko pridem domov. Mamamia mamamia |
23. okt 2005 16:30
Vidim da ste se imeli super,ker ni šlo drugače vas bom videla vsaj na slikicah ,drugič se spoznamo v živo. lp goga
23. okt 2005 16:40
Pozdravljeni! Hja, vidim, da je Martin pustil dober vtis, mu prenesem Jernej, moram priznat, da imas prav, glede mojih pričakovanj. Ampak že ko sem o tem razmišljala sem vedela, da brcam v meglo - vedela sem, da bo cel kup presenečenj. V pozitivnem smislu sem dojela vse prisotne. Fino je bilo z vami.... Tudi ata je bil vesel, da je sinko sodeloval. Kar se tiče vpridnosti našega fantiča. Nekateri pač znamo, a ne? Naslednjič pa hladni bife iz vseh koncev Slovenije! Lp, veverica
23. okt 2005 17:05
jernej je napisal/a: | ||
|
23. okt 2005 17:11
Zdaj sem pa jaz dobil... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
23. okt 2005 17:13
ja, tud k meni so prispele fotke, hvala. Bojan
23. okt 2005 17:25
No, zdaj sem si pa oddahnila... Mamamia (drugič v zvezi s srečanjem; prvič že včeraj, ko se je izkazalo, da so udeleženci zadovoljni, vsaj velika večina; ) mamamia
23. okt 2005 17:27
sara je napisal/a: |
Pozdravljeni! Hja, vidim, da je Martin pustil dober vtis, mu prenesem Jernej, moram priznat, da imas prav, glede mojih pričakovanj. Ampak že ko sem o tem razmišljala sem vedela, da brcam v meglo - vedela sem, da bo cel kup presenečenj. V pozitivnem smislu sem dojela vse prisotne. Fino je bilo z vami.... veverica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Mango cheesecake brez peke