10. jan 2007 20:53
včeraj kuskus z zečejavno mehiško začinjeno omakico danes je pa kuhal ljubi: naredil je pa neke ribje mafine in kar je ostalo od včeraj. Veri
10. jan 2007 20:53
včeraj kuskus z zečejavno mehiško začinjeno omakico danes je pa kuhal ljubi: naredil je pa neke ribje mafine in kar je ostalo od včeraj. Veri
11. jan 2007 16:43
danes cvetačna juha, ribji mafini od včeraj, polenta in jamijev čokoladni puding (sprobala recept v Oni, priporočam:) Veri
12. jan 2007 19:45
Včeraj: kitajski rezanci z morskimi sadeži, mešana solata Danes: zelenjavna juha, orehovi štruklji, kompot Jutri: nimam pojma.. Nameravala sem skuhat ričet, ampak to je pomoje bolj primerna hrana za temačne mrzle zimske dni, ne pa za tale sonček... Vanilija
12. jan 2007 21:10
Danes cvetačna juha, narastek z brstičnim ohrovtom in "pospravi hladilnik" principu, torej gratiniran z več siri;) (en košček tega se valja, pa en košček onega...), zdaj grem pa delat sladico, verjetno bananine srčke in kak sladoled. Veri
13. jan 2007 15:14
Danes kosilo bolj na hitro ker imamo malarja v hiši, sta šla z možem na malico,midva s tamalim sva si pa pogrela zelenjavno pizzo andreja č.
14. jan 2007 8:20
tortilja z zelenjavo in sirom, guacamole, solata
14. jan 2007 9:35
Včeraj- skutni štruklji, jabolčni kompot; danes cvetačna juha, pečen tofu, solata in kuhan korenček in grah. katti
14. jan 2007 17:32
petek - njoki z jurčki sobota - špinača in pire krompir nedelja - jabolčna čežana s fižolom jasna
15. jan 2007 1:04
danes juha in chelsa buns - nekaki kruhki polžki, sladka varianta, pa domač sladoled stratachela zraven (mi je pa spet crnil sladoledar in to po eni rundi!!! grrrrr!!!!) Veri
15. jan 2007 8:09
Stročji fižol v omaki. Polnozrnat riž. lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Toscanska panzanella