5. jan 2007 20:36
včeraj testenine(spiralice)z paradižnikovo omako,motovilec danes losos,obarjena cvetača,zelena solata andreja č.
5. jan 2007 20:36
včeraj testenine(spiralice)z paradižnikovo omako,motovilec danes losos,obarjena cvetača,zelena solata andreja č.
5. jan 2007 23:49
paradižnikova juha, polenta z gobovo omako, solata
6. jan 2007 9:27
včeraj Verina koruzna juha, slani rogljički s tuno danes bo ričet in ena mamina sladica (ne vem, kaj je scoprala, rekla je le, naj pridem iskat nekaj sladkega ) maja
6. jan 2007 17:43
Včeraj sva pri prijateljih zmazala domačo pico s tuno, koruzo, fižolom in papriko. Danes so bili kar topli sendvički, ker sva tako pozno vstala, pa še on gre potem na pico s kolegi, tak da nisva komplicirala. Opa, maja, to mi je pa ful všeč, da ti je juhica ok:) Glede juh sem namreč analfabet, pa mi takole da mal vzpodbude:) Veri
7. jan 2007 9:43
Včeraj orada,zelena solata danes zelenjavna juhica,polnozrnati kus kus,zelenjavni polpeti,solata,za mesojedce se pa že kuha goveja juha andreja č.
7. jan 2007 11:11
solata iz kuskusa in čičerike, rukola s pomarančo in koromačem, žepki iz listnatega testa z melancani in feto, zeljanica
7. jan 2007 16:56
včeraj topli toastki s ketchupom, inčuni, origanom in mocarelo, zapečeni v pečici in zvečer še sardelice zavite v listnato testo, malo surove zelenjave in domači sladki korneti za posladek:) Danes so bile debele ameriške palačinke z javorjevim sirupom, čokoladno omako (tudi domača), domačimi marmeladami (hvala očetu:), limono in sladkorjem, skratka, kar je komu pasalo (sva povabila še brateca:), pa bela kava in čaj zraven (za bratca pa prava kava:) Zdaj jem korenje in kislo zelje:) Za zvečer pa še ne vem, kaj bo zapasalo:) Veri
7. jan 2007 22:49
zelenjavni polpeti (zelje, por, paprika , jajce, moka, začimbe ), pire krompir, zabeljen stročji fižol in radič v solati. Sladic cel mesec ne bo, ker popravljamo praznične grehe, ki se kažejo na tehtnici. Pesnica
8. jan 2007 10:43
Veri ne le da mi je tvoja koruzna juha všeč, navdušenje nad njo sem izvozila še k sosedovim (no ja, k sestri in mami) . Zdaj so me pa navdušile še tortilje po tvoje - res so dobre, priporočam tudi ostalim. Včeraj so bile torej na sporedu tortilje ala Veri z zelenjavnim nadevom po moje pa seveda solata danes bo pa jota in kruh maja
8. jan 2007 12:04
Široki rezanci,bučke v omaki,rdeča pesa andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 09. jan 2007 09:20:08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton