1. apr 2006 22:56
Zelenjavna juha, koruzni kruh, sladka gnezda. lp Vesna
1. apr 2006 22:56
Zelenjavna juha, koruzni kruh, sladka gnezda. lp Vesna
3. apr 2006 9:23
Polnjene zelene paprike z bučkami, ostrigarji in krompirjem. Radič v solati. Višnjeva potica. Danes bojo testenine...
4. apr 2006 22:47
danes: naan + stročji fižol po orientalsko lp bela
5. apr 2006 22:15
Danes kosilo: skutni svaljki, leča v omaki in solata. Jutri bo meso, v petek pa bo enolončnica s čičeriko in sladica, najbrž praženec. Lep pozdrav. Pesnica
5. apr 2006 22:21
Bela, ali imaš kak dober recept za naan? Bila bi ti zelo hvaležna. Za kosilo pa smo jedli falafle, humus, različno zelenjavo, vse v tortiljah. lp Vesna
5. apr 2006 22:42
Reca, jaz sem delala po receptu iz baze (polovično za dva, z malenkost več kvasa in sezamom, na koncu pa sem jih še malce premazala s sezamovim oljem): http://kulinarika.net/baze/recept.asp?prikazi=IJK&I ...in bila zadovoljna. lp bela
6. apr 2006 5:39
Bela, ali mi lahko kaj več poveš, kako pripraviš pizzo s čemažem, rukulo..? Zelo ti bom hvaležna. Sem iskala med recepti, nič nisem našla. Hvala, v naprej in Lp Varia Varia
6. apr 2006 7:34
[citat=--Varia--]pizzo s čemažem, rukulo..? Ja to bi tudi mene zanimalo....
7. apr 2006 9:31
Evo, me je reca navdihnila za felafel. Zdraven pa kruh, omaka iz jogurta, ne vem, v eni česen, v drugi feferoni... Solata bo verjetno paradižnikova, za sladico bojo jagode.
10. apr 2006 21:11
Kosilo pri nas: danes: prežganka, sojini polpeti, pečen krompir,bučke s smetano, solata, za sladico pa pečena jabolka, polnjena z jagodno marmelado in snegom. jutri: kuhan ješprenj, cvetačni narastek, solata. PesnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Rezanci Barilla s slanino in gobami