11. dec 2007 11:12
hehe, hruškabanana, starša se zame res nikoli nista bala: "ti že ne boš nikoli lačna," sta govorila:) NO, to ni čisto res, zdaj sem skoz lačna in skoz nekaj jem: včeraj je bila to hobotnica s kuskusom:) Veri
11. dec 2007 11:12
hehe, hruškabanana, starša se zame res nikoli nista bala: "ti že ne boš nikoli lačna," sta govorila:) NO, to ni čisto res, zdaj sem skoz lačna in skoz nekaj jem: včeraj je bila to hobotnica s kuskusom:) Veri
11. dec 2007 11:15
Gobova juha in žganci. lp Vesna
11. dec 2007 12:06
Vau, Veri, tole pa je seznam! Nisem vedela, da tolk vrst rib sploh še plava po naših morjih, se mi je zdelo, da smo že v glavnem vse izropali. Spomnim se lokalnih ribičev in ribarnic v Dalmaciji pred nekaj leti, kjer so ponujali zelooo skromen izbor rib, mislim, da so prodajali celo gojene orade. Te mi nekako ne grejo skupaj z obmorskimi kraji. Drugače sva pa včeraj jedla polpete iz čičerike in porovo rižoto, v nedeljo spomladanske zavitke in kitajske špagete z morskimi sadeži, v soboto z ravioli polnjene paprike v paradižnikovi omaki, v petek zelenjavno juho in sirov burek... Vanilija
11. dec 2007 15:28
šampinjoni in popečen tofu v omaki, polnozrnati peresniki, radič in motovilec
11. dec 2007 17:05
danes naju čaka sirov burek, ki se pridno peče v pečici, potem pa me ljubček pelje na sprehod na tortico in vročo čokolado v mesto, če bom imela dovolj proseče učke:))) lep večer. hruškabanana
12. dec 2007 15:56
Ohrovt z rdečo lečo v omaki in čufti, pire krompir in kozarček refoška za popravit krvno sliko. lp Vesna
12. dec 2007 18:38
Včeraj hobotnica s testeninami (ja, je je bil za dva dni;), danes pa narastek s koruznimi vlivanci (pol koruzne, pol navadne moke, jajca in mleko), brstičnim ohrovtom, korenjem in različnimi siri (sveži kozji, mocarela, sir za žar...), sem morala malo pospravit hladilnik;) Hruška banana, držim pesti zate;) Pa hitro mežikaj, to vedno pali;) Veri
13. dec 2007 16:24
Sirov burek in sladkarija lp Vesna
13. dec 2007 17:08
Vesna, kako si naredila ohrovt z rdečo lečo v omaki? Sliši se kar zabavno;) no, pri meni danes gratiniran rjavo-beli mix (leča, cvetača, por, na vrhu pa gratin iz tofuja, sojine smetane in kurkume) s sončničnimi in bučnimi semeni;) Andromeda
13. dec 2007 22:07
Prepražila sem čebulo da je ovenela, dodala na trakove narezan ohrovt, ga malo pomešala med čebuloin mudodala oprano rdečo lečo. Leča se lepo razkuha, lepo zgosti jed in je zelo dobrega okusa. Začimbe po želji, jaz sem potem naredila čufte iz semen in jih tudi dala kuhat v omako. Jutri bomo jedli fižolovo enolončnico z domačimi širokimi rezanci, mešano solato, sladkarije pa imamo itak že čez glavo. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Indijska vegetarijanska skleda
Jugoslovenka