22. okt 2007 12:40
pražen krompir, pesina solata, skutina krema s slivo in nastrgano pomarančno lupino lp dome
22. okt 2007 12:40
pražen krompir, pesina solata, skutina krema s slivo in nastrgano pomarančno lupino lp dome
23. okt 2007 8:48
Polnozrnata rižota z bučkami in paradižnikom, začinjena s klinčki - nekaj novega zame, mešana solata - kristalka, radič in rukola.
Loni Makaroni
23. okt 2007 8:58
Juha z zdrobovimi žličniki, ocvrt sir, mešana zelenjava in solata. Za poobedek pa sadna torta blažkaa
23. okt 2007 14:17
včeraj: repa v omaki in pire krompir danes pa: prebranec po moje in zraven domače lepinje... pa solatka... za posladek bom pa mogoče scoprala palačinke...:) lep dan. hruškabanana
24. okt 2007 13:59
spet jst... danes imamo zelo preprosto zeljne krpice, za posladek pa se že peče slastno rožičevo pecivo z jabolki in veliko mero čokolade... http://kulinarika.net/recept.asp?ID=2947 ham ham...:) hruškabanana
24. okt 2007 20:22
Včeraj kosilo v kitajski danes pa ena omaka pospravi hladilnik z tortelini s štirimi siri andreja č.
26. okt 2007 9:48
včeraj smo imeli špagetke s tunino omako in ješprenovo solatko... za danes pa pojma nimam...:) lep deževen petek.... hruškabanana
28. okt 2007 18:03
v zadnjih dneh (takrat, ko mi je zneslo kaj skuhat ) ajdova kaša z zelenjavo, radič v solati z bučnim oljem špageti s kostanjevo omako, solata umešana jajca z dimljenim lososom, paradižnikova solata gratinirani saketini z dimljenim sirom in koščki lososa, mešana solata danes so bila pa nabodala iz šampinjonov in svežega sira z zelišči, pečen krompir in solata maja
29. okt 2007 17:28
in danes: koruzna juhica s papriko ter cesarski praženec z rozinami in marmelado iz breskev in borovnic... nič pametnejšega se nisem spomnila skuhat....:) lep dan....:) no, v bistvu večer:( :) hruškabanana
29. okt 2007 23:22
včeraj: omaka iz bučk in paradižnika, pirina kaša danes: jota, sočen jabolčni kolač lp domeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Korenčkova juha