22. feb 2007 20:30
Jaz bom tudi čakala!!! (Danes sem dobila zeleno luč, še iz one strani luže, da naju pričakujejo!!!)
Zdele grem pa kruh sfiniširat, delam čebulnega...
lidka
22. feb 2007 20:30
Jaz bom tudi čakala!!! (Danes sem dobila zeleno luč, še iz one strani luže, da naju pričakujejo!!!)
Zdele grem pa kruh sfiniširat, delam čebulnega...
lidka
23. feb 2007 14:40
Njoki z omako pesto, pa seveda kostanjeva torta. lp Vesna
23. feb 2007 15:05
kitajsko zelje v solati s krompirjem andreja č.
23. feb 2007 20:29
Včeraj - oslič, kuhana cvetača, mešana solata- zelena, radič, motovilec, sirove mini štučke in rulada ( zame ni sladkega ) Danes - zelenjavno gobova mineštra in čokoladni puding z ananasom katti
24. feb 2007 16:32
File lista samo v koruzni moki kuhan krompir v kosih s peteršiljem solata iz kitajskega zelja sladoled andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 24. feb 2007 16:32:59
24. feb 2007 16:34
danes jurčkovi tortelini(hofer) z lososom v smetanovi omaki( divji losos, tudi Hofer), fižolova juha in domača solata radič in motovilec, za sladico kakavove rezine iz Ramine knjižiče. Sem prvič naredila pecivo z Alnaturinim pecilnim in vanilijem in morem povedat, da me je okus navdušil. lp,
24. feb 2007 22:26
Midva sva pa otroka zjutraj peljala z mestnim avtobusom ( kar je cel žur zanjo!!!, pa še ritko ji trese; tko pravi...) in smo nakupili za kosilo. ( kupila sem tudi bel kruzni zdrob, ko ste glih zadnjič nekje debatirale...)
Pire krompir in špinača v omaki. Za sladico pa višnjeva torta, premera 16 cm, ker drugače nam bojo torte iz ušes gledale...
lidka
24. feb 2007 22:50
Rdeča leča z jurčki in polnozrnate makovke. lp Vesna
24. feb 2007 23:56
danes pica, pohane sardelice in morski golob in mešana solata (zelena solata, motovilec, rumena in rdeča paprika in paradižnik) z jogurtovim zeliščnim prelivom (jogurt, majoneza, svež petršilj in rožmarin in še suhe začimbe), njami:) Veri
25. feb 2007 22:02
Pečen krompirček, sojini polpeti, široki rezanci z drobtinicami mešana solata (to je pripravila tašča), za sladico pa smo imeli moj izdelek in sicer kavno-čokoladno torto. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Tajski rdeči curry