1. mar 2007 21:18
Ala? falafli. ( čičerika pa še kup drugih stvari), pirin kruh. Zloženka iz kuskusa in češenj.
lidka
1. mar 2007 21:18
Ala? falafli. ( čičerika pa še kup drugih stvari), pirin kruh. Zloženka iz kuskusa in češenj.
lidka
1. mar 2007 21:30
gosta juha iz jušne zelenjave, rdeče leče, čičerike in paradižnika, pa malo kisle smetane + pirin kruh
2. mar 2007 16:43
Domača kremna juha iz cvetače, košček Schwarzwaldske tortice :) Zala
2. mar 2007 23:44
No, zvečer sem demonstrirala pripravo tiramisuja. Požrešneži ga nismo nič hladili, kar takoj smo napadli...
Pa pekla sem tortilje za jutri... (samo bo verjetno mesek zdraven...).
lidka
3. mar 2007 20:49
Neka mehiška iznajdba: Tortilje, salsa, narezana solata, narezana paprika, mariniran paradižnik, riban sir, fižolova omaka, kisla smetana. (plus popečeno marinirano piščančje meso za mesojedce).
Moj otrok je jedel: govejo juho z domačimi rezanci in korenjem.
Popoldan je bil na vrsti še tiramisu...
lidka
4. mar 2007 0:27
kremna brokolijeva juha, riž z zelenjavo, kuhan por v solati, jabolčni kompot lp dome
4. mar 2007 13:06
včeraj cvetačna juha in peresniki z omako ala moj ljubi, jaz sem jedla sicer samo juho, ker sem spet čisto bolana:( Sadna solata zvečer. Danes sva dobila jetrca od njegove mami, da se mi bo popravilo železo v krvi, tako da ne bo vege... Sicer bom pa verjetno spet v gl. samo na juhi in sadju... Veri
4. mar 2007 15:54
Odkar sva bili z Reco na tečaju indijske kuhinje, kuhamo samo še to. Danes je bil na vrsti aloo gobi (krompir, cvetača, grah).
Loni Makaroni
4. mar 2007 16:08
Uuu to se pa lepo sliši...oziroma dobro! Pri meni pa je bila prirejena španska pita iz polnozrnate moke in oliv, plus solata. Tarja83 Tarja83
4. mar 2007 19:51
Tudi pri nas je tako. Danes je bila mili-džuli sabdži ka sup (kremna juha). Zelo je dobra. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem