4. feb 2006 18:23
včeraj testenine s paradižnikovo omako. danes postrv pečena v pečici, za prilogo pa zelena solata ter brstični ohrovt in brokoli z ajdovo kašo
4. feb 2006 18:23
včeraj testenine s paradižnikovo omako. danes postrv pečena v pečici, za prilogo pa zelena solata ter brstični ohrovt in brokoli z ajdovo kašo
7. feb 2006 15:53
spet poročam, spomnim se samo za petek, soboto in nedeljo: petek: - njoki s paradižnikovo omako sobota zjutraj: - borovničeve palačinke s koruzno moko sobota pozno popoldne: - gobova juha, domači idrijski žlikrofi in koleraba v smetanovi omaki, zraven pa še zelenjavna juha in bakalca(ta sicer ni vege), ampak lahko brez nje;) - vse seveda domače! Sem prvič delala idrijske žlikrofe po receptu iz uradnega lista, pa sem kar zadovoljna, ker jih je idrijčanka jih je pohvalila nedelja: - pečen krompir in sardelice v marinadi (tudi pečene v pečici), za posladek pa kruh veselih palčkov ponedeljek: - zelenjavna enolončnica in kruh brez kvasa, za posladek pa domač karamelni sladoled Veri
7. feb 2006 20:48
Ojla, pred kratkim sem bila v Vegedromu in mi je bila juha zelo všeč. Mogoče kdo ve, kako jih delajo tam? Uporabljajo zelenjavno kocko ali kaj drugega? snežna
7. feb 2006 21:10
Veri, kako pa se naredi Idrijske žlikrofe? Niso običajno mesni? In kakšen je kruh veselih palčkov? Prejšnji teden je bil omembe vreden samo poskus kitajske vege kuhinje in pa čičerikina omaka s čapatiji. lp bela
7. feb 2006 21:15
Veri, kako narediš sardelce v marinadi, pečene v pečici? Lep kulturni praznik vam želim. Zdenka
7. feb 2006 21:37
Danes smo si privoščili pizzo na mehiški način. Obložena je bila s paradižniki, načos sirom, čebulo, mehiškim fižolom in jalapenosi. Zelo dobro. lp Vesna
7. feb 2006 22:41
bela,žlikrofi niso mesni,so iz pretlačenega krompirja,popečene čebule,majarona,soli,popra in zaseke.Iz tega naredimo krogljice,ki jih zavijemo v testo narejeno kot za rezance. Teka Sporočilo je spremenil(a) Teka dne 07. feb 2006 22:41:48
7. feb 2006 22:50
Veri kako narediš kolerabo v smetanovi omaki?
9. feb 2006 17:19
uuu, punce, hvala za zanimanje, odgovorim vsem, obljubim, čim najdem 10 minut, ok? včeraj sva pa jedla špinačo z mandlji, zelenjavo v voku in indijski riž z oreški in korenjem (pilaf) Zdaj moram šibat, da bova lahko tudi danes kaj jedla;) ker ima dragi potem košarko;) Veri
9. feb 2006 18:12
danes: špageti s paradižnikovo omako, zelenimi in črnimi olivami ter kaprami lp kuharica MiciKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Rumove kocke