30. jun 2011 15:33
Bučkina zunka (lauki zunka), tofu jalfrezi, chapati ... malce sem sicer pretirala s chilijem
Uspela sem celo eno skromno slicko s telefonom naredit... preden smo vse pojedli.
shaania25
30. jun 2011 15:33
Bučkina zunka (lauki zunka), tofu jalfrezi, chapati ... malce sem sicer pretirala s chilijem
Uspela sem celo eno skromno slicko s telefonom naredit... preden smo vse pojedli.
shaania25
30. jun 2011 19:26
danes: polenta z gobami in sirom,gratinirana v pečici,zelena solata
jutri:polnozrnati špageti z zelenjavno omako,zelena solata
linolina
1. jul 2011 14:14
Danes bo roštilj na vikendu: popečena maslena polenta s sirom na vrhu, vzelenjavni ražnjiči, popečen dimljeni tofu, skleda solate in domači kruh.
shaania25
1. jul 2011 15:51
Mediteranska solata(paradižnik, koruza, kumare, olive, mocarela) in popečen tofu.
Vesnuska
1. jul 2011 20:40
Bučke z gorgonzolo v pečici
Avena
2. jul 2011 23:44
Pražen korenček, pelate, sojo (drobni koščki), zeleno papriko, por, dve jajci, dimljen sir. Zraven jasminov riž. In zeleno solato (kristalka + mehka) s paradižnikom in mladim česnom.
cobiss
6. jul 2011 8:46
včeraj: popečena polenta s sojinimi kosmiči, pečen krompirček in skleda solate (zelena + rdeče zelje)
danes: enolončnica (krompirček, stročji fižol, grah, cvetača, korenček) in ledena kava (manjkajo beljakovine, vem ...)
ps...kako to, da nisem prej vedela za to temo (in forum )
OlivaB
6. jul 2011 21:58
Limonov riž, kari z bučkami in tofujem
Avena
19. jul 2011 21:12
danes:rižota s paradižnikom in stročjim fižolom, zelena solata
jutri: na žaru popečena polenta, paradižnikova solata z mocarelo
Avena
20. jul 2011 10:18
Pon.:lazanja z bučkami in sirom,zelena solata
torek:bučna pica(iz baze)
danes:špinačna lazanja in kumare s kislo smetano.
linolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Tortelini z bučkami in slanino