2. jan 2010 13:04
Danes smo jedli: korenčkovo juho z zdrobom, sojine polpete, kuskus, špinačo, grah v omaki in zeleno solato. Nekateri mlajši člani naše družine so malo izbirčni, zato mora biti za vsakega nekaj. Tjasas tjasas
2. jan 2010 13:04
Danes smo jedli: korenčkovo juho z zdrobom, sojine polpete, kuskus, špinačo, grah v omaki in zeleno solato. Nekateri mlajši člani naše družine so malo izbirčni, zato mora biti za vsakega nekaj. Tjasas tjasas
2. jan 2010 14:10
Mi pa : purančka v listnatem testu-zarolanega + sir, v pečici pečeno in ljubljanski radič. Ta mali imajo raje hrenovke namesto purana-tudi dobro. Njami mijagaja
2. jan 2010 14:15
mijagaja je napisal/a: |
Mi pa : purančka v listnatem testu-zarolanega + sir, v pečici pečeno in ljubljanski radič. Ta mali imajo raje hrenovke namesto purana-tudi dobro. Njami mijagaja |
Si zgrešila temo, nekako se mi zdi, da se vegetarijanski obedi ne sestavljajo iz puranov, hrenovk,........
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
7. jan 2010 14:10
mijagaja je napisal/a: |
Mi pa : purančka v listnatem testu-zarolanega + sir, v pečici pečeno in ljubljanski radič. Ta mali imajo raje hrenovke namesto purana-tudi dobro. Njami mijagaja |
8. jan 2010 21:05
jota z zeljem, domač kruh buča
9. jan 2010 10:53
Krompirjev zos s hrenom, snite iz spanske pite. Tarja83
9. jan 2010 17:24
Za to sem že zasledila priporočilo,vendar ga ponavljam, ker sem si knjigo nato tudi sposodila in je super, čeprav že 10 let kuham vegetarijansko - Nicola Graimes:"Sodobna vegetarijanska kuhinja". Naj knjige | Knjige forum
10. jan 2010 10:07
Lazanja z bučkami, solata s fižolom. banana130
20. jan 2010 8:51
Zelenjavna juha s kroglicami, stročji fižol in krompir- tenstano, ne vem kako rečete tej jedi, moja nona je rekla tučenje ( verjetno se je ona to zmislila, ime namreč) in mešano solato. banana130
20. jan 2010 19:41
Zelenjavna juha z ribano kašo,porova omaka in pire krompir. zaja zajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jugoslovenka
Svaljki z žajbljem