12. dec 2005 14:59
Zelenjavna rižota in zelena solata. lp Vesna Vesna Milek Recko
12. dec 2005 14:59
Zelenjavna rižota in zelena solata. lp Vesna Vesna Milek Recko
12. dec 2005 15:18
sobota: juha, riž z rakci + solata nedelja:zelenjavna juha, pire krompir, špinača, pehtranova potica danes:skutni tortelini s maslom in parmezanom + solata jutri: ričet (BM) LP Taja
13. dec 2005 16:44
kolerabina juha loparnica z ohrovtom in ostrigarji lep dan bela
13. dec 2005 18:09
pasulj brez mesa (konzerva) in domač kruh Veri
13. dec 2005 18:33
včeraj: fižolova juha danes: kruhovi cmoki in gobova omaka jutri: repa, krompir/polenta četrtek: blitva s krompirjem in polnjeni lignji p, m
14. dec 2005 20:31
polpeti iz kosmičev + omaka s čičeriko lp bela
15. dec 2005 7:34
Bela, kako narediš polpete iz kosmičev? In katere začimbe? In omaka s čičeriko?
15. dec 2005 9:16
Pire krompir in grah v omaki. lp Vesna Vesna Milek Recko
15. dec 2005 9:54
Tortica, za polpete sem najprej okoli 200g kosmičev (jaz sem vzela ržene) polila z malo mleka, da so se napojili. Potem sem dodala nariban cukini in malo sira ter 2 jajci in malo drobtin, za več okusa pa podušen por in česen ter origano (lahko pa bi tudi baziliko, majaron...) in beli poper/ ter pustila 10 minut. Iz mase sem nato naredila polpete, jih povaljala v drobtinah in na hitro popekla. Omako iz čičerike sem delala prvič- po (indijskem receptu) iz Poleta, ki pa sem ga malo prilagodila, ker nisem imela vseh sestavin. Na olju sem podušila manjšo čebulo, 2 stroka česna ter malo naribanega ingverja in čilija v prahu. Dodala sem žličko mlete kumine, žličko kurkume, sol in malo vode, nato pa še kuhano čičeriko (skuhala sem jo že prej) in malo pokuhala. na koncu pa sem dodala se paradižnikove koščke in malo paradižnikove mezge ter popra ter pustila pokrito na ognju še okoli 5 minut. Po receptu naj bi se kuhalo dlje, jaz pa ne maram razkuhanega... no, z rezultatom sem bila vseeno zadovoljna :) lep pozdrav! bela
19. dec 2005 12:23
bela, v katerem poletu je bil ta recept? VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton