12. mar 2008 12:37
gobja enolončnica z zelenjavo
katti
12. mar 2008 12:37
gobja enolončnica z zelenjavo
katti
13. mar 2008 14:33
Pečeni sojini polpeti, motovilec v solati, Koruzne bombetke in capuccino torta, oz orehova iz baze od 631141, le da je nadev malo drugačen. lp Vesna
13. mar 2008 22:52
včeraj ribe in sicer čisto sveži, isti dan ulovljeni zimski ciplji iz našega morja, marinirani v neki mešanici, ki jo je super scimpral moj najljubši, pa krompir in korenček - vse pečeno v pečici. Danes spet ribe, samo da ena druga vrsta cipljev in spet krompir, samo da zraven poleg korenja še koromač:) Pa na najin seznam morava dodat še ščuko, ki sva jo jedla zadnjič... Veri
13. mar 2008 22:54
Aja, pa višnjevo-skutina torta za čez. Veri
14. mar 2008 15:16
Sirovi in čemaževi ravioli (sem jih ščarala skupaj kar z enim manjšim obodcem za piškote in vilicami) s pesto omako in cappucino torta za čez. lp Vesna
15. mar 2008 21:21
zelenjavna kremna juha, ajdova kaša z gobami, radič z rukolo
16. mar 2008 18:12
včeraj- juha z zdrobovini knedelčki, njami bučke s sirom, zelena solata s česnom in fižolom,
danes- cvetačna juha, krompirček in šanpinjonov zos, motovilec,
jutri pa riž z olivami, parmezanom in pekočim feferončkom, zraven pa kakšna solata
katti
17. mar 2008 13:26
Včeraj je bila spet bolj slavnostna požrtija, vegi osebki smo imeli koruzno juho, vegi ražnjiče, čičerikin in sirov namaz, torta je bla pa za vse kar enaka-Mozartova. Danes bodo pa ostanki namazov od včeraj in regrat v solati. Ninja24
17. mar 2008 14:09
U Mozartova tora, kako zgleda. Mislim, da jo v bazi ni. Ali bi prosim oddala recept not?!
katti
17. mar 2008 20:56
Danes je naš poskrbel za polne želodčke. Bili so falafli z veliko sveže zelenjave. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Pasta iz ingverja in česna