29. feb 2008 20:54
Mariniran tofu v sezamovi skorjici in currye riž. Ninja24
29. feb 2008 20:54
Mariniran tofu v sezamovi skorjici in currye riž. Ninja24
29. feb 2008 21:16
Kosila (no, večerje, ker imam jaz za kosilo zajtrk) v zadnjih dveh tednih: 1) Testenine stroganoff s sejtanom, 2) Rižota z gobami in posušenim paradižnikom 3) Curry s špinačo in čičeriko + basmati riž 4) Paprike, polnjene s quino-o in črnim fižolom 5) Španska omleta s špinačo 6) Dušen brokoli, šampinjoni in bučke v azijski omaki + riž 7) Zavitki iz listnatega testa polnjeni s kozjim sirom in zelenjavo (por, jajčevec, bučka in grah) 8) Kitajsko zelje, bučke, rozine, dušeno na chilli pasti + začimbe (masala, koriander, cimet, klinčki, sol) + testenine + praženi oreščki (oreh, sončnično, sezam) 9) Narastek iz kitajskega zelja, bučk, jabolk in kropirja. Brusnica
29. feb 2008 22:47
pica z gobami in mocarelo
1. mar 2008 16:50
Mašana solata, gobova enolončnica in domač kruh, breskova torta in jabolčni zavitek (po želji). lp Vesna
1. mar 2008 18:48
sobota: fuži s treviškim radičem in šampinjoni, solata iz endivje, štrucarja, navadnega radiča in rukole nedelja: mineštra iz kamuta, suhega graha, rjave in rdeče leče, pora, korenja in pelatov, na koncu pa še popečen tofu Sporočilo je spremenil(a) lucija dne 02. mar 2008 12:42:33
2. mar 2008 21:33
Gobova juha, krompirjevi kroketi, sojini polpeti, široki rezanci z maslom in z drobtinicami, mešana solata. Za te zadeve je poskrbela bodoča svakinja, jaz pa za ledeno torto Karmen (iz baze). lp Vesna
3. mar 2008 17:52
Danes smo zmazali domače sojine polpete s pire krompirjem in radičem v solati. Ninja24
4. mar 2008 12:09
Krompirjevi polpeti iz pečice, mešana solata. lp Vesna
4. mar 2008 15:53
Včeraj- mladi sir za žar, pečena rdeča paprika in kuhana blitva ter regrat
Danes- pečene postrvi, regrat s krompirjem in jacem in še oblačke sem delala po rikovem receptu
katti
6. mar 2008 9:44
Včeraj: sirovi ravioli z omako pesto ali široki rezanci z jurčki, mešana solata. Danes: fižolova enolončnica, koruzne štručke, londonske rezine. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Debeli špageti s poletno zelenjavo