12. mar 2007 15:50
A nič indijskega? Sem ravno kopirala nekaj receptov iz ene hrvaške izdaje. Loni Makaroni
12. mar 2007 15:50
A nič indijskega? Sem ravno kopirala nekaj receptov iz ene hrvaške izdaje. Loni Makaroni
12. mar 2007 17:14
Ogromna skleda regrata s toplim krompirjem in jajčko Marna
13. mar 2007 8:15
Regrat, regrat, regrat... Včeraj pohan sir danes nekaj z rižem in zelenjavo andreja č.
13. mar 2007 8:16
V zadnjih dneh je bilo za kosilo: - lečin golaž, pire krompir, regrat - riževi rezanci z zelenjavo po kitajsko - paradižnikova juha s koruzo, regrat s krompirjem in jajci - grahova juha, ocvrta cvetača s sezamom, dušene bučke, solata - fižolova juha, sirovi štruklji Vanilija
13. mar 2007 10:53
Kalcone s skuto, regrat. Loni Makaroni
13. mar 2007 11:20
Pri meni: nedelja: zvitki iz jajčevcev v omaki, regrat v solati ponedeljek: juha iz vrečke, veliiiika skleda solate iz motovilca, tunine, avokada in parmezana danes še ne vem maja
13. mar 2007 14:27
slivovi cmoki pri "tašči" - njami, na to me vedno dobijo:) Veri
13. mar 2007 22:38
Aja, sem pa skuhala zelenjavno juhico z gobami, da ne boste rekle, da nisem čisto nič naredila. Mi je zapasala, pa sem jo naredila in sva jo zmazala cel lonec - kar sem mislila, da bo za 2x... no, še boljše, lahko jutri spet kaj čaram:) In pa spekla in okrasila torto medvedka za najinega nečaka (no, v bistvu bolj za mamico, ker nečak še ne je druge hrane, ma komaj 2 meseca). Veri
14. mar 2007 15:03
Pri nas je bila danes tud zelenjavna juha z gobmi, pa za vsakega še po en marelični cmok. katti
14. mar 2007 21:06
Danes ni bilo ravno brezmesno, ampak sem od telečje obare pojedla samo juhico z zelenjavo zraven so bili koruzni žganci in solata iz regrata in kitajskega zelja andreja č.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev