28. feb 2007 10:02
moram samo pohvalit brokolijeve makarone s paradižnikovim pestom, so bili super! Danes pa cmoki. Veri
28. feb 2007 10:02
moram samo pohvalit brokolijeve makarone s paradižnikovim pestom, so bili super! Danes pa cmoki. Veri
28. feb 2007 15:25
Mi pa khitri. lp Vesna
28. feb 2007 21:07
Kuhan brstični ohrovt, dušeno kislo zelje bela polenta. (mož je jedel z zabelo!?). Za večerjo šmorn, polnozrnat z ovsenimi kosmiči.
Jutri bo: Bela polenta (od danes), stročji fižol v paradižnikovi omaki.
lidka
1. mar 2007 9:23
Zelenjavna rižota motovilec andreja č.
1. mar 2007 21:18
Ala? falafli. ( čičerika pa še kup drugih stvari), pirin kruh. Zloženka iz kuskusa in češenj.
lidka
1. mar 2007 21:30
gosta juha iz jušne zelenjave, rdeče leče, čičerike in paradižnika, pa malo kisle smetane + pirin kruh
2. mar 2007 16:43
Domača kremna juha iz cvetače, košček Schwarzwaldske tortice :) Zala
2. mar 2007 23:44
No, zvečer sem demonstrirala pripravo tiramisuja. Požrešneži ga nismo nič hladili, kar takoj smo napadli...
Pa pekla sem tortilje za jutri... (samo bo verjetno mesek zdraven...).
lidka
3. mar 2007 20:49
Neka mehiška iznajdba: Tortilje, salsa, narezana solata, narezana paprika, mariniran paradižnik, riban sir, fižolova omaka, kisla smetana. (plus popečeno marinirano piščančje meso za mesojedce).
Moj otrok je jedel: govejo juho z domačimi rezanci in korenjem.
Popoldan je bil na vrsti še tiramisu...
lidka
4. mar 2007 0:27
kremna brokolijeva juha, riž z zelenjavo, kuhan por v solati, jabolčni kompot lp domeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Debeli špageti s poletno zelenjavo