29. jan 2007 9:41
To bi pa tudi mene zanimalo!In ali je to kot nek cokolino, ko je pripravljeno? Lp. Tarja83
29. jan 2007 9:41
To bi pa tudi mene zanimalo!In ali je to kot nek cokolino, ko je pripravljeno? Lp. Tarja83
29. jan 2007 10:47
Sob: Pečen krompirček s papriko in paradižnikom. Motovilec v solati z jajcem. Jabolčni žličniki z jagodovo omako. Ned: Pire krompir, bučke v omaki. (za moža lazanja, mesna). Narastek iz jabolčne čežane in na melu kuhane ajde in polnozrnatega kus-kusa. Svež kruh čebulni in brez vsega, da otrok lahko maže kaj sladkega gor... lidka
30. jan 2007 11:38
Fižolova juha s testeninami. Domač kruh, včeraj pečen... ( kaj sladkega se bo našlo v haldilniku, pa piškoti so še na mizi...) lidka
30. jan 2007 14:21
Danes bojo domači koruzni tacosi z jajci in sirom, pa seveda paradižnikovo salso, zeleno solato, korenjem,... skratka razno zelenjavo za not filat. Veri
31. jan 2007 9:04
Včeraj kalamari v koruzni moki, krompir v kosih, rdeča pesa danes-še ni ideje andreja č.
31. jan 2007 17:43
Danes saketini s štirimi siri, paradižnikova omaka, rdeča pesa Jutri mozzarella na posteljici iz rukole in paradižnika andreja č. Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 01. feb 2007 13:36:21
31. jan 2007 18:59
Špageti z na maslu prepraženimi drobtinicami, česnom, sirom in peteršoljem, potreseni z nalistanimi mandlji in zelena solata. lp Vesna
1. feb 2007 2:33
Danes sem naredila domače orchette (ušesca) iz krušne moke (testenine v obliki mini ušeskov) z brokolijem in ostalimi zadevami. Je bilo pa tak dobro, da razmišljam, da bi dala recept kar sem gor:) Za posladek pa je bil borovničev shake. Veri
2. feb 2007 10:39
Zapečena obložena ciabatta in zelena solata, obloga pa podobna kot za pico, mozzarella, paradižnik, paprika, oljke+začimbe. Loni Makaroni
2. feb 2007 14:26
Danes bojo ribe, dragi prinesel (včeraj), kako se še nisem odločila. VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda