14. nov 2008 11:39
valoviti rezanci ala putancesca zelenjavna juha, pire krompir, špinača (pasirana) in pohan sir in domač puding za čez (s fruktozo, čisto dobro pride:) palačinke za zajtrk;)
14. nov 2008 11:39
valoviti rezanci ala putancesca zelenjavna juha, pire krompir, špinača (pasirana) in pohan sir in domač puding za čez (s fruktozo, čisto dobro pride:) palačinke za zajtrk;)
14. nov 2008 11:54
Ohrovtova omaka, kruhovi cmoki, zelnata solata s fižolom, za popravit krvno sliko bodo pa danes poskrbeli v slaščičarni Zvezda. lp Vesna
14. nov 2008 13:15
Jaz se pa danes "potepam" in imam "babji dan", nekaj vegi bom vmes na hitro pojedla, me ne bo doma do poooznega večera... lidka [sonce]
15. nov 2008 18:21
zelenjavna juha (por, rumeno in navadno korenje, koleraba, zelena in rdeča blitva) z ajdovo kašo, riž z grahom in omako iz šampinjonov, radič s krompirjem in motovilec s fižolom
16. nov 2008 12:30
Za danes ima napucano samo solatko, verjento bom še nekaj iz brstičnega ohrovta, ki ga je sedaj ogromno.
Včeraj- kisla repa: petek- zelenjavna rižota, pečen beli sir in rdeče zelje v solati; četrtek- postrvi in krompirjeva soalta; sreda- kremna cvetačna juha, tortelini s špinačo; torek- kremna polenta in zelenjavna omaka, solata pa iz naribanega sira, korenja in na trakove narezane zelene soalte.
katti
17. nov 2008 15:09
V soboto sem pozno zvečer naredila testenine s tuno. V nedeljo pa ostanek testenin s tuno, pečen kostanj, makovo pecivo s kremo. Zvečer pa kosilo, ki sem ga delala za danes: krompirjeva solata s polpetami iz rdeče in oranžne leče. Bananin smoothie. Danes je pa: krompirjeva solata s polpetami iz rdeče in oranžne leče, čebulni kruh. Makovo pecivo s kremo. Pečen kostanj. lidka [sonce]
18. nov 2008 13:13
Danes samo poletna in zelena solata s opšečenim kruhkom, včeraj pa palačinke z marmelado
katti
18. nov 2008 15:54
Včeraj je bil falafel z mešano solato in s kokosovo torto za čez, danes bo omaka iz ohrovta in kus-kus kuhan na pari. Za čez bodo samo kakiji. lp Vesna
19. nov 2008 15:58
Danes korenčkova juhica in šnite s sirom. Včeraj ponedeljkova klasika: juhica in makaroni s paradižnikovo omako (tokrat putanesca).
19. nov 2008 17:09
No snoči smo papcali še rafaelo in čokoladno tortico, pa še čokoladne mafine. Vse je bilo iz slaščičarne. Danes bo za kosilo zelenjavna enolončnica in kruh, tortilje polnjene z zelenjavo in jabolčni kompot. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Tarte tatin z jabolki