29. avg 2006 21:32
malo za nazaj: prosena kaša z malancani in paradižnikom, kumarična solata polenta z mocarelo in pečenimi paradižniki, zelenjavna omaka pirine testenine z bučkami in olivami, zeljnata solata lep pozdrav bela
29. avg 2006 21:32
malo za nazaj: prosena kaša z malancani in paradižnikom, kumarična solata polenta z mocarelo in pečenimi paradižniki, zelenjavna omaka pirine testenine z bučkami in olivami, zeljnata solata lep pozdrav bela
29. avg 2006 22:16
mi smo jedli pa na žaru pečene marele. jasna
30. avg 2006 8:09
V nedeljo smo papcali polnjene paprike in čebulni kruh, včeraj grška solata in ržen kruh, danes pa bodo na vrsti češpljevi knedli. lp Vesna
30. avg 2006 15:34
Danes smo jedli ajdovo kašo z jurčki. Gobice rastejo. jasna
30. avg 2006 19:30
Jutri bomo pa kumarično omako s krompirjem (recept iz baze), zraven pa najbrž vegetarijanske hrenovke. jasna
2. sep 2006 19:15
pitulice z nadevom iz jajčevcev, paradižnika, začimb, skute in mocarele, zelena solatka s paradižnikom, kavica in blejska kremšnita Živi
2. sep 2006 23:18
Danes sva jedla tortilje polnjene s popečenimi bučkami in šanpinjoni, ter malo naribanega sira. Vse je bilo prelito z omako iz bučnih semen in arašidovim maslom, jutri pa bo ričet iz termoske. Sem ga skuhala že danes, ker bo jutri delo na hiši. lp Vesna
4. sep 2006 13:40
Mi smo pa jedli: Kumare v omaki, pire krompir, paradižnikova solata Fižolova juha s korenjem Testenine z bučko in korenejm v paradižnikovi omaki, solata Polnjeni šampinjoni s česnom in maslom, pečen krompir s peteršiljem in papriko. Paradižnikova solata, muffini za sladico. Testenine z bučko in korenjem. Solata? Za jutri delam burek, sirov seveda... (Jaz pa spet pridno na dieto, sem malce grešila na dopustu...)
4. sep 2006 22:30
Kosilo pri nas: kuskus (veste, da se dobi tudi polnozrnat), ohrovt s paradižnikom in papriko, sadna kupa. Za jutri pa razmišljam o zelenjavnem zavitku in solati, upam, da je v zamrzovalniku še kaj sladoleda. Lep pozdrav. Pesnica
5. sep 2006 8:13
predvčerajšnjim: testenine v paradižnikovi omaki z bučkami in kaprami, kumarična solata včeraj: grahovi njoki, stročji fižol v omaki, zeljna solata lep dan belaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Kakijeva nevesta