5. okt 2011 13:14
Tudi jaz sem za seveda.....
Tortica vem kako težko je spraviti skupaj jedilnik in ko si enkrat postavljen pred dejstvo je sprva res grozljivo vendar nekako potem nekaj ješ. Jst osebno naj nebi jedla nobenih živalskih beljakovin ker jih telo ne prebavlja kot bi moglo in posledično imam težave z zdravjem ki pa se stopnjujejo do te mere da pač res bolečine ratajo nevzdržne in potem sem res dolgo na ''brez živalskobeljakovinski dijeti'' in ko pozabim kako boli se pregrešim in seveda ''grešim'' in spet in spet...imam preveč rada meso. S tem da moj sin pa je alergik na ''vse'' (so mu odpovedovali že organi....trebušna slinovka, ledvica...) in astmatik in na dobri poti za sladkornega bolnika, tko da pravo veselje :( bilo je le nekaj živil ki jih je jedel in ne zbruhal ali pa da ni imel prebavnih težav, še vitamini in vsi prehranski dodatki niso smeli vsebovat določenih stvari. Prav tako zdravila.
Kuhala sem tudi 3 različna kosila in bi kmalu rabla 3 štedilnike. Seveda pa za 10 let starega otroka to res ni noben špas saj ni jedel nikjer nič razen doma ali pa je imel od doma pripravljeno malico včasih tudi kosilo. Ker današnja medicina je takšna kot je sem se vsaj za sina odločila poskusit z alternativo.... peljala sem ga na bioresonanco in sedaj teče že 11 mesecev in otrok je vse in mu nič ni čez 6 mesecev imava v bolnišnici kontrolo in bomo vidli kaj pokažejo izvidi.
Sem se kar razpisala, malo preveč, ampak nič za to....
Vsi ti vege recepti dostikrat vsebujejo sir,jajca,mleko pa smetano......če ima gdo kaj res samo zelenjavnega in z rastlinskimi beljakovinami in maščobami bi bila zelo hvaležna
seveda napišem tudi sama kakega mojega
Bondi 007