25. feb 2007 22:02
Pečen krompirček, sojini polpeti, široki rezanci z drobtinicami mešana solata (to je pripravila tašča), za sladico pa smo imeli moj izdelek in sicer kavno-čokoladno torto. lp Vesna
25. feb 2007 22:02
Pečen krompirček, sojini polpeti, široki rezanci z drobtinicami mešana solata (to je pripravila tašča), za sladico pa smo imeli moj izdelek in sicer kavno-čokoladno torto. lp Vesna
25. feb 2007 22:08
zloženka iz krompirja in blitve, gratinirana s parmezanom in bešamelom, solata (mladi radič, vitlof, rukola), tiramisu
26. feb 2007 9:53
včeraj pohane malancane in gobice kuhan krompir-kosi solata-kitajsko zelje z radičem sladoled andreja č.
26. feb 2007 10:54
včeraj bukatini s paradižnikovo omako, kokosovi in lešnikovi makroni za čez, pa še limetin sladoled sem naredila danes sirov burek, verjetno vroča čokolada za čez jutri brokolijev narastek v sredo jagodni cmoki Veri
26. feb 2007 22:08
paradižnikova juha, solata (radič, zelena solata, čičerika, korenje, sir), pirin kruh
27. feb 2007 13:02
Urad dal s pikantnim jogurtom in za sladico jabolčni zavitek. Smešna kombinacija tole, indijska juha in zavitek naših severnih sosedov. Ampak dobro pa je , dobro. lp Vesna
28. feb 2007 6:35
včeraj kremna juha iz steblov brokolija , cvetače in kitajskega zelja z žlico kisle smetane solata- motovilec , radič in kitajsko zelje danes njoki z zelenjavno omako in solata andreja č.
28. feb 2007 10:02
moram samo pohvalit brokolijeve makarone s paradižnikovim pestom, so bili super! Danes pa cmoki. Veri
28. feb 2007 15:25
Mi pa khitri. lp Vesna
28. feb 2007 21:07
Kuhan brstični ohrovt, dušeno kislo zelje bela polenta. (mož je jedel z zabelo!?). Za večerjo šmorn, polnozrnat z ovsenimi kosmiči.
Jutri bo: Bela polenta (od danes), stročji fižol v paradižnikovi omaki.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Ploščati špageti z morskimi sadeži