11. okt 2008 22:04
Danes je bila juhica in pečen kostanj, vroča čokolada za čez. Veri
11. okt 2008 22:04
Danes je bila juhica in pečen kostanj, vroča čokolada za čez. Veri
11. okt 2008 23:24
Testenine s paradižnikovo omako, pečen kostanj... lidka [sonce]
13. okt 2008 9:48
Včeraj testenine z zelenjavno omakco in pečen kostanj. Veri
13. okt 2008 23:04
danes: gratinirana cvetača, pire krompir, solata jutri: zelenjavna juha, narastek iz prosene kaše s skuto in jabolki
14. okt 2008 10:42
Včeraj pire krompir in koleraba v smetanovi omakci, za čez pa čokoladni fondi s par vrstami sadja (belo in črno grozdje, banana, jabolko, hruška, pomaranča, slive,...) in 2 vrstama piškotov. Veri
15. okt 2008 23:48
danes pa rizi bizi, na hitrco;) Veri
16. okt 2008 11:24
včeraj - riž z lečo in praženo čebulo, pa gorgonzolin bešamel. Desert - tortilje s čokolado salamala
16. okt 2008 12:26
včeraj kar rizi-bizi, ga je lubi sam naredil (in potem še odcedil, ker je dal preveč vode;), sva bila crknjena in je bilo treba nekaj na hitro. Danes se bom malo bolj potrudila: - bučna juha s kokosom - basmati riž s slivami - sojini polpeti Za čez pa jaz ne smem nič, preventiva, ker sem mela malo visok sladkor... A ni to nefer, 10 let že gledam tele čokoladne fondije, ga končno dobim, 1x uporabim, potem pa že ne smem uporabljat naslednje 3 mesece, grrrr! Veri
18. okt 2008 23:02
Danes smo imeli obiske in smo naredili kar 5 pizz naenkrat. Nad krušno pečjo sem vedno bolj navdušena. Po pizzah smo spekli še tri hlebce kruha. Po kosilu je prišel na vrsto še pečen kostanj. Jutri bo ajdova kaša z gobami, pečena v krušni peči in motovilec. Kasneje mogoče spet pečemo kostanj. lp Vesna
19. okt 2008 15:36
Včeraj parmezan z medom in tartufi, špargljeva juha z rakci, tuna na žaru s krompirčkom, češnjevimi paradižniki, bučkami na žaru, mešana solata (bila sem zunaj, nisem sama kuharila).
Danes špargljevi rezanci, melancani in paprika v omaki s parmezanom, koruza, kumare in kalčki v solati.
Jutri njoki s paradižnikovo omako in temu primerno tudi rdeče obarvana solata.
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Slivove rožice